Jump to content



Βοήθεια για αγορά Home Cinema


Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα,

 

Με ενδιαφέρει η αγορά Homecinema 5.1 και τα χρήματα που σκέφτομαι να διαθέσω είναι από 400 έως 600€.

Bluray δεν θέλω γιατί έχω το Playstation 4  οπότε υποθέτω ότι μιλάμε για σκέτα ηχεία λογικά και ενισχυτή..

 

Εκτός από την την τηλεόραση που θα ήθελα να επιλέγω πότε να παίζει από το homecinema και πότε από τα δικά της τα ηχεία, γενικά θα ήθελα να λειτουργεί με το playstation, με τον υπολογιστή που θα συνδεθεί με HDMI και με το IPTV.

 

Αυτό που με τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το σετ Harman Kardon AVR15 + HKTS5 στα 550€. Ξεχωριστά ο ενισχυτής και τα ηχεία βγαίνει περίπου 700€ οπότε φαίνεται καλό πακέτο.

Θα ήθελα τις απόψεις σας όπως επίσης θα βοηθούσε αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο να μου πει την άποψη του.. 

 

Κάποια άλλη πρόταση ίσως και σε λιγότερα χρήματα θα ήταν δεκτή, προσπάθησα να μπω στην διαδικασία να δω για σκέτα ηχεία και μετά να ψάξω και για ενισχυτή αλλά πραγματικά δεν τα κατάφερα (όντας και λίγο άσχετος με το αντικείμενο) 

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα. Η αληθεια ειναι οτι ειδα χθες το θεμα και προσπαθησα να φτιαξω καποιο σετακι με ξεχωριστα κομματια αλλα δεν καταφερα να μεινω εντος μπατζετ γι αυτο δεν απαντησα καν... Καλο θα ηταν να μας πεις λιγο καποιες πληροφοριες για το χωρο στον οποιο θα τοποθετηθει το συστημα, κυριως τα τετραγωνικα του, την αποσταση θεασης αλλα και την αποσταση των πισω ηχειων. Για ετοιμα σετακια δεν εχω πολλες γνωσεις βεβαια...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για σαλόνι είναι περίπου 20m2, η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,5 - 3m και τα πίσω ηχεία είναι περίπου στα 3m. Ορθογώνιος είναι χώρος 5,5μΧ4μ και κάπου στην μέση είναι  το σαλόνι. Αν θέλεις να κάνω και ένα σχέδιο πες μου.  Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου γνώστης και ίσως μέχρι ένα σημείο να μην καταλαβαίνω καν την διαφορά στην ποιότητα οπότε ίσως η ένταση να με ενδιαφέρει κάπως παραπάνω για να γίνεται και κανένα γλέντι άνετα :p

 

Πως σου φαίνεται το σετάκι που ανέφερα παραπάνω.. ουσιαστικά είναι ξεχωριστά κομμάτια που τα ένωσαν για να γίνει η προσφορά..  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.