Jump to content



Το ZUK ZUI 2.0 θα δίνει την δυνατότητα για overclocking!


Recommended Posts

zuk.jpg

 

Αν είστε ο ιδιοκτήτης είτε του Ζουκ Ζ2 Pro ή του Ζ2, η επόμενη ενημέρωση σε ZUI 2.0 έχει ειπωθεί ότι θα φέρει εντυπωσιακές βελτιώσεις σχετικά με την επίδοση ταχύτητας.

Όχι ότι το Ζουκ Ζ2 Pro ή ο μικρός τους αδερφός, το Ζ2 είναι αργό, αλλά η επερχόμενη ενημέρωση σε ZUI 2.0 θα σας επιτρέψει να αυξήσετε περαιτέρω την απόδοση του.


Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του ZUI 2.0 θα δίνει την δυνατότητα με ένα click να κάνετε ένα μικρό overclocking στο τηλέφωνο όταν αυτό το χρειάζεται. Μέσα από τις τελευταίες προωθητικές λεπτομέρειες φαίνεται ότι το ZUI 2.0 θα επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει την ταχύτητα του Snapdragon 820 επεξεργαστή από 1.8GHz σε 2.15Ghz ή ακόμα και 2.3GHz!


Ρύθμιση της CPU του τηλεφώνου σε χαμηλότερη ταχύτητα θα πρέπει επίσης να συμβάλει στην ενίσχυση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αν και αμφιβάλλουμε ότι θα επηρεάσει την απόδοση του πάρα πολύ.
d4e6dc30-44ce-11e6-b6ec-517487747d48.jpg
Δεν είναι σαφές ποια άλλα χαρακτηριστικά το ZUI 2.0 θα έχει, αλλά ελπίζω για περισσότερο έλεγχο στην εφαρμογή της κάμερας.
 
Μην ξεχνάτε ότι το κατάστημα Coolicool έχει περίοδο προσφορών στα κινητά Lenovo, που περιλαμβάνει και το Zuk Z2 Pro αλλά και το Zuk Z2. Εάν λοιπόν θέλετε να συνδιάσετε μία πολύ καλή προσφορά στα κινητά αυτά μαζί με τις νέες δυνατότητες του Zuk Zui 2.0, τώρα είναι η ώρα να προβείτε στην αγορά των εν λόγο κινητών. 
 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.