Jump to content



Αυτοματη αλλαγη αναλυσης απο τα Windows


Recommended Posts

Σε επεκταση εχω τις αλλες οθονες για αλλα παραθυρα ομως και οχι για το παιχνιδι να το βλεπω σε πολλες οθονες μαζι.

Και παλι, δεν αλλαζω εγω της αναλυσεις στα παιχνιδια, μερικα παιχνιδια εχουν απο μονα τους μεγαλυτερες αναλυσεις με το που ανοιγει και μετα πρεπει να αλλαξεις εσυ την αναλυση.

Εχει την δυνατοτητα να βαλω παραπανω αναλυση, μεχρι 1920χ1080 αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα και μερικα πανε και εξω απο την οθονη, δεν ξερω αν γινεται να το φτιαξω αυτο αλλα και παλι τα βλεπω ολα πολυ μικρα στα Windows.

 

Δοκιμασα και με PCIE στο Bios και γινεται παλι το ιδιο, δεν αλλαζει κατι.

Η Nvidia μου απο πισω εχει 1χ HDMI, 1χ DVI στο οποιο μπαινει οθονη και εχω εκει περα με ανταπτορα προς VGA, 1χ DVI το διαφορετικο που δεν μπορεις να βαλεις οθονη, και 3χ Display Port.

Διστυχως δεν εχω οθονες με Display Port, παρα μονο με HDMI και με VGA που τις κανω μετατροπη προς DVI, δεν ξερω υπαρχει VGA προς Display Port? Στο Ebay κατι ειδα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν γιατι και HDMI προς VGA που πηρα δεν δουλευει.

 

Οσο αφορα το Boot μου κανει εντυπωση που κανει Boot απο την DVI και οχι απο την HDMI, γιατι αυτες οι δυο οθονες ειναι πανω στην Nvidia, και δεν μπορω να το αλλαξω αυτο και δειχνει το Βοοτ στην δευτερη οθονη, μπορω να το αλλαξω αυτο και να κανει Boot απο την αλλη θυρα?

 

Ακομα και σε ενα βιντεακι στο YouTube που θα βαλω να παιζει και ειναι παραπανω απο 720p κανει το ιδιο πραγμα, κλενει και ανοιγει, αυτο το κανει μεσα σε λιγοτερο απο ενα δευτερο, ειναι σαν να αλλαζει και η οθονη αναλυση, και μολις κλεισω το βιντεακι παλι κανει το ιδιο κλεισιμο και ανοιγμα, σαν να αλλαζει κατι.

 

Και τελος, δοκιμασα να αφησω τις οθονες μονο πανω στην Nvidia και εβγαλα τις αλλες, και παλι κανει το ιδιο και σε παιχνιδι και σε βιντεο.

Τι αλλο μπορω να κανω δηλαδη?

Οταν λες προβλημα τι ακριβως εννοεις? Σαν τι προβλημα να μου βγαλει? Εγω νομιζα πως μπορεις να εχει οθονες και στην μαμα την καρτα αλλα και στην δικη σου, ετσι νομιζα πως κανουν.

Έγινε επεξεργασία από MaZzzZ
Link to comment
Share on other sites

Όταν λέω δημιουργείς πρόβλημα, εννοώ ότι δεν γίνεται να επιλέξεις εύκολα τι θα δείχνει πού και σωστά, μια και υπάρχουν 2 επεξεργαστές γραφικών κ τα windows έχουν να διαχειριστούν με δύο drivers, τέσσερις οθόνες.. δεν "χαλάς" κάτι, πέρα από την ηρεμία σου κ τα νεύρα σου.. 

Επίσης, αυτό που λες ότι τα παιχνίδια ανοίγουν σε άλλη ανάλυση, γίνεται μια φορά, έτσι; Μετά, αφού τα ρυθμίσεις σε 720p, συνεχίζουν κι ανοίγουν ξανά σε 1080; Αν αφήσεις μόνο τη μία οθόνη που παίζεις, πάλι κάνει το ίδιο;

Δες πάλι στο bios αν έχει επιλογή στα Intergrated Graphics Configuration ή Intergrated Peripherals, κάποια επιλογή για multi monitor ( IGD Multi-Monitor ).

Link to comment
Share on other sites

Σε μερικα παραμενει αυτη που θα επιλεξω μετα και σε μερικα ξανα μπαινει αυτοματα πιο μεγαλη καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι.

Θα αφησω μονο την μια το βραδυ που θα ειμαι σπιτι και θα σου πω τι γινεται, γιατι τωρα δεν ειμαι σπιτι, αλλα πιστευω πως παλι το ιδιο θα γινεται.

Πρεπει να εχει τετοια επιλογη και πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη αν θυμαμαι καλα.

Για σιγουρα θα δοκιμασω και θα ξανα γραψω το βραδυ αν ειναι που θα ειμαι σπιτι.

Link to comment
Share on other sites

Παλι τα ιδια κανει, και μονο με την κεντρικη οθονη πανω στον υπολογιστη παλι το ιδιο κανει.

Δεν ξερω τελικα τι γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Εχω τους last drivers, δεν νομιζω να ειναι τα παιχνιδια, γιατι ακομα και σε ενα βιντεο αν το βαλω σε μεγαλη αναλυση κανει παλι το ιδιο, εγω πιστευω ειναι η οθονη, δεν ξερω τι να πω.

Να εχει καποιο προβλημα η Nvidia δεν νομιζω.

Μαλλον η οθονη το κανει αυτο και κλεινει και ανοιγει παλι μετα απο ενα δευτερο για να παρει ρυθμισεις για καλυτερη αναλυση.

Έγινε επεξεργασία από MaZzzZ
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.