Jump to content



Ασυμβατότητα οθόνης με 6800GT pci-x?


Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εξής κουφό πρόβλημα με την οθόνη μου.

Πρόσφατα παρέλαβα dfi ultra και leadtek 6800GT pci-x. Και το πρόβλημα ξεκινάει όταν συνδέω μία 15" TFT Relisys με την παραπάνω κάρτα. Με το που συνδέω το καλώδιο, η κάρτα σταματάει να δουλεύει. Καλά διαβάσατε. Τα leds της, σβήνουν καθώς και το fan σταματάει να γυρνάει. Πρώτα ανάβω το pc και μετά συνδέω την οθόνη. Αν την έχω συνδεμένει εξαρχής, η vga απλά δεν λειτουργεί. Η ίδια οθόνη δουλεύει απροβλημάτιστα σε μια 6600GT pci-x στην DVI θύρα (ενώ στην αναλογική όχι) όπως επίσης και σε μια gf2. Θέμα ανάλυσης κι έτσι δεν υπάρχει λόγος καθώς δεν υπήρχαν εκ των προτέρων ρυθμίσεις (ούτως ή άλλως σχεδόν πάντα σε 1024χ768 δουλεύω).

Τώρα είμαι με μια L1730s και φυσικά την 6800GT. Καλώς ή κακώς αυτό το πρόβλημα θα με ωθήσει στην αγορά μιας L1780q αλλά μήπως γνωρίζει κανείς την αιτία αυτού του κουφού προβλήματος?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.