Jump to content



Corsair AX1200i


Recommended Posts

Καλησπέρα στον υπολογιστή της υπογραφής μου με Windows 10 Pro 64Bit, έχω για τρίτη φορά πρόβλημα με το τροφοδοτικό.

Τις δυο πρώτες μετά από λίγο καιρό χρήσης, δεν μου άνοιγε πάντα ο υπολογιστής με το κουμπί του κουτιού και έπρεπε να κάνω μαγικά. Να κλείσω το κουμπί του τροφοδοτικού, να βγάλω το καλώδιο, να περιμένω και μετά αφού το βάλω, στα δυο τρία πατήματα άνοιγε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι την δεύτερη φορά μου χάλασε και την μητρική το Corsair και συγκεκριμένα τον ελεγκτή SAS. Η μητρική ευτυχώς βρέθηκε και αντικαταστάθηκε μέσω εγγύησης.

Τώρα που έχει γίνει και αντικατάσταση με RMA,  το καινούργιο μανίκι που μου κάνει είναι ότι μου κλείνει ο υπολογιστής τελείως σε τυχαίες στιγμές πχ εκεί που σερφάρω ή οτιδηποτε!!
Τελικά είμαι απλά γκαντέμης ή η Cosrair με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεν μας τα λέει καλά, γιατί  βρήκα κάποια άρθρα που και άλλοι να έχουν θέμα και με τις δυο περιπτώσεις.
Παρεμπιπτόντως τώρα είμαι με ένα  Cosrair RM750 από έναν άλλο μου υπολογιστή και όλα ΟΚ.
WTF Corsair!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.