Jump to content



H Microsoft αλλαζει πολιτική και θα υποστηρίζει τους Skylake CPU στα windows 7 και 8.1


Recommended Posts

Quote

Σας πληροφορούμε ότι ενημερώνουμε την πολιτική υποστήριξης της 6ης γενιάς Intel CPU (Skylake). Επεκτείνουμε την περίοδο υποστήριξης από τις 17 Ιουλίου του 2018 ως την ημερομηνία λήξης υποστήριξης των Windows 7 και 8.1 και θα προσφέρουμε όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά αυτά.

 

• Σήμερα τα Windows 7 βρίσκονται σε επεκταμένη υποστήριξη η οποία θα λήξει στις 14 Ιανουαρίου 2020, ενώ των windows 8.1 στις 10 Ιανουαρίου 2023
• Τα λειτουργικά Windows 7 και 8.1 με 6ης Γενιάς Intel επεξεργαστή θα υποστηρίζονται με όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας έως το τέλος της υποστήριξης τους.
• Μελλοντικές πλατφόρμες επεξεργαστών, συμπεριλαμβανομένης της 7ης Γενιάς Intel επεξεργαστές (Kaby Lake) και AMD 7ης γενιάς επεξεργαστές (Bristol Ridge) θα υποστηρίζονται μόνο από τα Windows 10 και όλες οι μελλοντικές εκδόσεις επεξεργαστών, θα απαιτούν την τελευταία έκδοση των Windows 10.

ΠΗΓΗ: https://blogs.windows.com/business/2016/08/11/updates-to-silicon-support-policy-for-windows/

 

Η MS διορθώνει μια κακή κίνηση που δεν έπρεπε ούτε καν να διανοηθεί να πραγματοποιήσει αρχικά,  αλλά ταυτόχρονα δείχνει το δάκτυλο σε όλους τους πελάτες της που θα προχωρήσουν σε αγορά επόμενης γενιάς επεξεργαστές αλλά όχι αναβάθμιση του λειτουργικού, ούτε καν για μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στην περίοδο υποστήριξης τους (2020, 2023).

 

Σκοπός της βέβαια να υποχρεώσει την αναβάθμιση (και αγορά πια) σε windows 10 αδιαφορώντας για την επιθυμία ή και ανάγκη τους για παραμονή σε παλιότερο OS.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.