Jump to content



Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα έχει κανείς αυτό το ποντίκι ,το έχω πάρει κ δεν μπορώ με τίποτα να βάλω σε ενα κουμπί που με βολεύει το μαχαίρι στο btf origin ,μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς δε μπορείς να το βάλεις.

Μέσα από το παιχνίδι, μπορείς να επιλέξεις customization στα key bindings και στο μαχαίρι να πατήσεις το κουμπί που θέλεις.

Εκτός αν το έχεις δεσμεύσει ήδη με το software να κάνει κάποια εσωτερική λειτουργία.

Αν πάλι δεν το "βλέπει" το παιχνίδι, μπορείς από το software να το κάνεις assign σε κάποιο γράμμα του keyboard.

http://support.logitech.com/en_za/article/26862?product=a0qi00000069uqwAAA

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αυτό ακριβως τα κατάλαβες όλα .όταν το κουμπι είναι από software δεσμευμένο του βαζω κατι που δεν θα μου αλλαζει κατι στο ποντικι (οπως το pause η κατι αλλο) γιατι αμα του αφησω για παραδειγμα το swift θα μου αλλάζει κ τα dpi μέσα στο παιχνίδι .το περίεργο πιο είναι .ότι άμα του βάλω για παράδειγμα τα dpi το διαβάζει κανονικά μέσα στο παιχνίδι δουλεύει άλλα δεν γίνετε γιατί πειράζω κ τα dpi , αν του βάλω στo software ένα κουμπί όπως το play που δεν κάνει τίποτα μόλις μπαίνω μέσα στο παιχνίδι δεν μου το διαβάζει καθόλου. Μου φαίνεται περίεργο που μια το βλέπει κ μια οχι .Οταν το βλέπει όμως δεν γίνεται να το δουλέψω γιατί κάνει και κάτι άλλο.

Αυτό με το πληκτρολόγιο το έκανα αλέα το θεωρώ λιγο μπακάλικο να έχω τέτοιο καλό ποντίκι  κ να κάνω πατέντα . Άσε που μετά όποτε κ να πατήσω αυτό το κουμπί θα είναι σαν να πατάω το F που το έβαλα .  

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, dimitris777 said:

Αυτό με το πληκτρολόγιο το έκανα αλέα το θεωρώ λιγο μπακάλικο να έχω τέτοιο καλό ποντίκι  κ να κάνω πατέντα . Άσε που μετά όποτε κ να πατήσω αυτό το κουμπί θα είναι σαν να πατάω το F που το έβαλα .  

Δεν είναι"μπακάλικο", είναι ο πιό παλιός τρόπος που υπάρχει για τέτοιες αλλαγές :)

 

To ποντίκι έχει δύο modes.

 

1. On Board memory

Σε αυτό, μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 3 διαφορετικά προφίλ στη μνήμη του και να θέλεις κάποιο συνδυασμό πλήκτρων, που θα αλλάζεις μεταξύ τους. Οπότε μπορείς να έχεις ένα για Windows, ένα για το Battlefield, ή γενικότερα FPS κι ένα πχ για RTS ή RPG.

Μπορείς να πας το ποντίκι όπου θέλεις, να κάνεις format, να το βάλεις σε άλλο pc, δε χάνει ρυθμίσεις, δεν αλλάζει τίποτα και δε χρειάζεσαι άλλο το software.

 

2. Game detection

Εδώ, μπορείς να ορίσεις διαφορετικές ρυθμίσεις για συγκεκριμένα παιχνίδια κι όταν αυτά τρέχουν, αλλάζει αυτόματα στο profile που θέλεις.

Όμως, πρέπει να εγκαθιστάς το software και να κάνεις και backup τα profiles ώστε να μην τα χάσεις σε format ή σε άλλο pc.

 

Διαλέγεις και παίρνεις ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

να σαι καλά φιλαράκι ευχαριστώ πολύ κ πάλι. απλά θα ήθελα εκεί που λέει τι να κάνει κάθε κουμπί στο software του ποντικού να μην μου έχει υποχρεωτικά να επιλέξω κατι οπως back dbi κτλπ , απλα να του βάλω σκέτο putton 1 putton 2 k έτσι να τα δουλέψω όπου εγώ θέλω το κάθε ενα.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.