Jump to content



ερωτηση για disk switch


Nick74

Recommended Posts

τωρα δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη κατηγορια, αλλα αφορα ετσι κι αλλιως το "κουτακι" που σχεδιαζω στο οποιο εκτος των αλλων σχιζοφρενικων που θελω να κανω  θελω να βαλω και διακοπτη προεπιλογης ssd δισκων.

Με λιγο ψαξιμο -ναι, τελικα ειδαπως υπαρχουν κι αλλοι ψυχανωμαλοι που το καναν και δεν ειμαι ο μοναδικος που θελει κατι τετοιο- και ψιλοπειραματισμο ειδα πως απλα κανοντας προεπιλογη στην ταση που παει στους δισκους το συστημα δουλευει μια χαρα, αλλα εδω σκεφτομαι αν το τεντωσω λιγο περισσοτερο και κανω μεταγωγη στα ιδια τα sata3.  Θα υπαρχει αραγε καποιο θεμα η μπορει να γινει χωρις να δημιουργησει καποια μειωση ταχυτητας?  πχ με χρηση ρελε επιχρυσων επαφων και με αποκλειστικη χρηση παθητικων εξατηματων (τουλαχιστο οσον αφορα το σημα)

αυτο που σκεφτομαι ειναι να φτιαξω μια πλακετιτσα με female sata3 για εισοδο, μερικα ρελε επιχρυσων επαφων για τη μεταγωγη κι ενα female sata3 η απ ευθειας κολλημενο καλωδιο τερματισμενο σε male για εξοδο. Θα "παιξει" αραγε η υπαρχει θεμα να μου κοψει επιδοσεις? 

Αν παλι το σεναριο με τα παθητικα δεν ειναι καλο, μηπως γνωριζει καποιος καποιο κυκλωματακι πχ με γρηγορα mosfet που να εχει δοκιμαστει και να λειτουργει χωρις προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Απο που θα βρισκει το ρευμα για να το καιει? Το ρευμα εννωειται παει με ρελε ετσι κι αλλιως, απλα θελω να κοβω και το σημα ωστε οι δισκοι να πεφτουν στην ιδια sata

Τωρα οσον αφορα απωλειες, οτι θα χει τουλαχιστο απειροεκαχιστες εννωειται, οτιδηποτε παθητικο σε σειρα με σηματα εχει καποια απωλεια, το θεμα ειναι ποση θα ειναι? Οση πχ ενος βυσματος η εμφανεις

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.