Jump to content



Multifunction rheobus


Kyaner

Recommended Posts

Γεια σε ολους

Ψαχνω για ενα Front panel rheobus με το οποιο να μπορω να κανω τα εξης

1) Να ανεβαζω/κατεβαζω τις στροφες στα ανεμιστηρια μου, καλοκαιρι ερχετε και ισως αλλαξω μερικους απο τους αθορυβους ανεμιστηρες στο Stacker μου.

2) Να εχει τουλαχιστον 3 thermal sensors.

3) Να μπορω να συνδεσω επανω του τις λαμπες που εχω μεσα στο κουτι και να τις αναβω οποτε θελω απο αυτο.

Υπαρχει κανενα προιον που να πληρει ολες τις παραπανω προυποθεσεις ?

Αν ναι, που μπορω να το βρω εδω στο Ελλαδισταν ?

Το πλησιεστερο, σε αυτα που ζηταω, προιον που εχω καταφερει να βρω ειναι το vantec nexus305, αλλα δεν εχει LCD για την ενδειξη θερμοκρασιας...

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Γιαννης.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω PGM :)

Το Thermaltake Hardcano 13 φενετε να με καλυπτει, μιας και εχει τα molex, ισως σε αυτα να μπορουσα να βαλω τις λαμπες....

Xμ προς το παρων εχω βρει μονο το 12 στο φαρμακειο της Checkmate και το δινουν για 100 euro !!!!!

Aλλη μια ερωτηση, ξερει κανεις εαν καποιο απο αυτα τα τρια προτινομενα panel's μπορει να δωσει αρκετο ρευμα για ενα ζευγαρι λαμπες και 2-3 ανεμιστηρες 12ριδες ? Για τις λαμπες σκευτομαι να χρησιμοποιησω ενα 3pin to molex adaptor και απλα να κοβω τη τροφοδοσια οταν θελω να τις σβησω, το εχει δοκιμασει κανεις ?

Aπο οτι ειδα, το Gatewatch δινει 1.7Α στο καθε καναλι, επιδι εχω πεταξει το κουτι που ειχε τις UV λαμπες μου, μηπως μπορει να μου πει κανεις αν ειναι αρκετα για αυτες ?

Edit: Kανενας ρε παιδια.....?

Link to comment
Share on other sites

Tελικα εμαθα οτι οι λαμπες παιζουν μεταξυ 0.8 και 1.2Α οποτε με καλυπτει το Gatewatch, οποτε η ερωτηση που μενει ειναι αν εχει δοκιμασει κανενας να βαλει λαμπες πανω σε αυτο η εστο καποιο παρεμφερες panel.

Link to comment
Share on other sites

Έχω βάλει λάμπα πάνω στο aerogate I το οποίο είναι για χειροκίνητη ρύθμιση ανεμιστήρων και έπαιζε κανονικά (αυξομείωση φωτεινότας). Δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα και με τα ψηφιακά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.