Jump to content



email ερωτηση


Recommended Posts

Γεια σας.Θελω να ρωτησω κατι αν καποιος ξερει.
Εχω web email και θελω οταν πατω σε μια διευθυνση email στο Ιντερνετ,να με βγαζει στο web mail μου και οχι στο Outlook που με βγαζει και λεει οτι κατι λειπει και δεν μπορει να συνδεθει.
Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις.

το mailto: καλεί οποιανδήποτε default email client έχεις τοπικά στον υπολογιστή σου. Δεν γίνεται να σου ανοίγει το Web Mail που έχεις εσύ.
Είναι σαν να ζητάς στην είσοδο της πολυκατοικίας πατάς το φώς. Και θέλεις όταν είσαι εσύ και είναι 5 το μεσημέρι, δεν έχεις φάει και πεινάς. Να πατάς το κουμπί στην είσοδο της πολυκατοικίας και να καταλβαίνει ότι είσαι εσύ και πεινάς και να σου ανάβει τα φώτα της εισόδου, τα φώτα στον όροφό σου και από αυτά μόνο την διαδρομή ασανσέρ. Και να έχει ανάψει τον φούρνο να ζεστάνεις το φαγητό που πεινάς.
Ίσως σε μερικά χρόνια να γίνεται. Τώρα όπως το θέλεις ακριβώς δεν γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα τον πάροχο των email σου ο ποιο απλός τρόπος περιγράφεται εδώ.

https://www.google.gr/search?ei=OezSV-u3McG3a_mDtsgG&q=setup+outlook+pop3&oq=setup+outlook+pop&gs_l=mobile-gws-serp.1.0.0l3j0i22i30k1l2.1610.2654.0.4266.5.5.0.1.1.0.410.1053.0j1j2j0j1.4.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-serp..1.4.655...0i10k1j0i67k1.Nl0AX5jQv2o

 

Ανάλογα όμως τι υπηρεσία email έχεις. Έχεις κάποια δωρεάν; Έχεις κάποιο αγορασμενο domain name και mail hosting service?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.