Jump to content



ερωτηση/απορια για zte blade a130


panos 12

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω στο μενού είδα ότι δεν έχει αδρανοποίηση πάνω από 30 λεπτά, δηλαδή σε 30 λεπτά σβήνει η οθόνη του, σε άλλα κινητά είχε και την επιλογή <<ποτέ>> δηλαδή αν για παράδειγμα βάλω μια ταινία σε 30 λεπτά η οθόνη θα σβήσει; και θα πρέπει να πατήσω πάλι να ανοίξει;  Επίσης ποσοστό στην μπαταρία δεν μου βγάζει δηλαδή το πόσο έχει ακόμα, έχει καμιά εφαρμογή που να γίνεται αυτό; δηλαδή δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας να έχει και το ποσοστό της ας πούμε όπως άλλα κινητά ή αν έχει κάποια ρύθμιση για το ποσοστό της μπαταρίας να φαίνεται  Αυτά για την ώρα αν βρω κάτι άλλο θα ρωτήσω, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Έχω το zte blade s6, λογικά το μενού είναι το ίδιο. Όχι, κανονικά δεν σβήνει η οθόνη όταν παίζει βίντεο, θα σβήσει όταν δεν χρησιμοποιείς το κινητό. Για το ποσοστό μπαταρίας βάλε την εφαρμογή battery percent enabler από το Play store. Τη βάζεις, κάνεις ένα reboot και μετα αν θες την κάνεις απεγκατάσταση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.