Jump to content



αναζήτηση κατάλληλης ram


Recommended Posts

Θα ήθελα να αναβαθμίσω λίγο το λάπτοπ μου αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν ψάχνω την σωστή ραμ. Επισυνάπτω μια φωτογραφία. To slot 2 είναι ίδιο με το slot 1 απλα δεν χωρούσε στην φώτο. Θα ήθελα να βάλω 2χ4gb ή 1x8gb  ή να κρατήσω μία από αυτές που έχω και να πάρω μία 4gb δλδ να έχω 6gb σύνολο. Τι από όλα αυτά θα ήταν πιο οικονομικό και πιο αποδοτικό? Μπορείτε να μου πείτε κυρίως πώς αναζητώ την ραμ στο διαδίκτυο για να βρω αυτή που ταιριάζει στο σύστημα μου? so dimm ddr3 αλλα δεν ειμαι σίγουρος για τον χρονισμό.

Χωρίς τίτλο.png

Link to comment
Share on other sites

ψαξε στο site του κατασκευαστη για το μαξιμουμ που μπορει να δεχτει με το μοντελο που εχεις κ αναλογως πραττεις,στα 1333 ειναι ο χρονισμος τους

Έγινε επεξεργασία από predator7
Link to comment
Share on other sites

σ ευχαριστώ. μπήκα στο site της crucial όπου σκάναρε το λάπτοπ μου και μου έβγαλε προτεινόομενες ραμ. απ'ότι βλέπω μπορώ να βάλω και 1600mhz.  Μπορώ να βάλω μόνο μια 8αρα? Επειδή στις προτεινόμενες εμφανίζει μόνο των 4gb. 

Χωρίς τίτλο.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.