Jump to content



Speedport Entry 2i


Recommended Posts

Χθες ήρθε ο τεχνικός της COSMOTE και μου εγκατέστησε τηλεφωνία και ιντερνέτ στο σπίτι και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής , ταχύτητες και συνδέσεις κομπλέ , αλλά μπήκα σε ένα ΣΚΟΠΕΛΟ από τι στιγμή που σκέφτηκα να αλλαξω το κωδικό και το όνομα του ρουτερ , δεν μπορώ με του να εμφανίσω την login σελίδα του 192.168.1.1 ,ούτε ασύρματα αλλά ούτε και με καλώδιο UTP. Ο μόνος τρόπος για να το κάνω είναι από το κινητό μου. Έκανα ipconfig και όντως η default gateway είναι σωστή ,μέσα στις ρυθμίσεις της σύνδεσης δεν έχω πειράξει κάτι (ipv4) ,όλα είναι στο auto. Έχω το kis 2017 στο pc και δοκίμασα με αυτό απενεργοποιημένο αλλά και πάλι ΤΠΤ. Παρακαλώ τα φώτα σας.

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι έχει αρκετά περίεργη συμπεριφορά...

 

Εάν κάνεις ping στην IP του router, σου απαντάει?

Εάν δεις τη διεύθυνση με την οποία δουλεύει το κινητό (πχ 192.168.1.1/login.php) και την γράψεις ολόκληρη στο PC, βλέπεις τίποτα?

 

Τις δοκιμές κάνε τις όλες με καλώδιο πάνω σε μία LAN του router και αφού έχεις κάνει αυτά από μία γραμμή εντολών (χωρίς το >)

> ipconfig /flushdns

> ipconfig /release

> ipconfig /renew

 

Εάν δεν βαρεθείς και εφόσον δεν δουλέψουν τα παραπάνω, δοκίμασε και με άλλο καλώδιο και σε άλλη LAN.

Έγινε επεξεργασία από minast
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.