Jump to content



Απενεργοποίηση λειτουργιών υπολογιστή με σβήσιμο διακόπτη φώτων


Recommended Posts

Από την πρώτη μέρα που έστησα τον υπολογιστή παρατηρούσα ότι αντιμετώπιζε το εξής πρόβλημα: Κάποια στιγμή, είτε ήταν σε κατάσταση προφύλαξης οθόνης, είτε έδειχνε κανονικά, ποτέ όμως ενώ δούλευα, η οθόνη έβγαζε μήνυμα απενεργοποίησης, δεν έσβηνε τελείως, αλλά απλώς μαύριζε, έκλεινε η σύνδεση του πληκτρολογίου και του ποντικιού με τον υπολογιστή (έσβηναν τα led του num lock κλπ), αλλά το μηχάνημα το άκουγα ότι συνέχιζαν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Ωστόσο, δεν μπορούσα με τίποτα να τον επαναφέρω και έπρεπε είτε να τον κλείσω από το κουτί, είτε από εκεί να πατήσω restart.

 

Πρόσφατα, για "καλή" μου τύχη παρατήρησα το εξής: Όταν φεύγω από το δωμάτιο και σβήνω την λάμπα του δωματίου, τότε είναι που ο υπολογιστής παθαίνει την κολούμπρα αυτή. Ρωτώ λοιπόν: Τι πρέπει να κάνω; Να αλλάξω τροφοδοτικό; Είναι μικρό και θέλει μεγαλύτερο; Μήπως να φωνάξω ηλεκτρολόγο να δει τις συνδέσεις στο σπίτι;

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα άλλαξε λάμπα. Μετά άλλαξε πρίζα στο pc. Αν συνεχίσει να στο κάνει, φέρε ηλεκτρολόγο να δει το διακόπτη και τις συνδέσεις στα κουτιά. Ενδεχομένως όμως να είναι και το τροφοδοτικό σου στα τελευταία του.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.