idonthave Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2017 Μιας και στο ασύρματο έχω "πιάσει" όλες τις θέσεις στην αυτόματη απόρριψη, μπορώ μέσω του router (προς αξιοποίηση της "ευρυζωνικής" ) Speedport Envy 2i να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς που θέλω (προωθητικές wind, vodafone κτλ.. να ηρεμήσουν τα @.... μας)? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου στην σελίδα ρυθμίσεων του router. Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό του οτε γίνεται ή χρειάζεται άλλο modem-router? Γίνεται με άλλο τρόπο ή άλλη εφαρμογή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 21, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 (edited) κάποια γνώμη αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο router? Παράθεση Μιας και στο ασύρματο έχω "πιάσει" όλες τις θέσεις στην αυτόματη απόρριψη, μπορώ μέσω του router (προς αξιοποίηση της "ευρυζωνικής" ) Speedport Envy 2i να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς που θέλω (προωθητικές wind, vodafone κτλ.. να ηρεμήσουν τα @.... μας)? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου στην σελίδα ρυθμίσεων του router. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 31, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2017 ένα up αναφέρομαι σε αριθμούς που ξέρω, υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του router χωρίς αλλαγή ασύρματης συσκευής? On 19/4/2017 at 11:38 ΠΜ, το μέλος idonthave έγραψε: Μιας και στο ασύρματο έχω "πιάσει" όλες τις θέσεις στην αυτόματη απόρριψη, μπορώ μέσω του router (προς αξιοποίηση της "ευρυζωνικής" ) Speedport Envy 2i να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς που θέλω (προωθητικές wind, vodafone κτλ.. να ηρεμήσουν τα @.... μας)? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου στην σελίδα ρυθμίσεων του router. Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό του οτε γίνεται ή χρειάζεται άλλο modem-router? Γίνεται με άλλο τρόπο ή άλλη εφαρμογή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 31, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2017 Οχι + Οχι Ο μονος τροπος ειναι να παρεμβαλεις καποιο call center (πχ Asterisk) και μεσω αυτου να κανεις δουλεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts