Jump to content

idonthave

Premium Members
 • Content Count

  4,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Everything posted by idonthave

 1. μείνε μακριά από AOC, στείλτην να πάει.... της δικιάς μου (Qc4) τις αρέσουν τα ταξίδια, μπορεί να περάσει και μια βόλτα από Αγγλία
 2. Καλημέρα (έχω χαθεί ολίγον) πότε περιμένουμε στα ράφια μητρικές και cpu's ?
 3. Καλησπέρα, αγόρασα μια presafecard πήγα να την χρησιμοποιήσω και δεν μπορώ, παίρνω το παρακάτω μήνυμα "Λυπούμαστε ο τρόπος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμος στην χώρας σας" Μπορώ να μεταφέρω το ποσό σε paypal με κάποιον τρόπο (απ'όσο είδα η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται) ? Αν ζητήσω να μου επιστρέψουν το ποσό (σε λογαριασμό τραπέζης) θα χρειαστεί γύρω στις 11 εργάσιμες και κρατάνε προμήθεια 7,5€ Κάπου είδα σελίδες που μπορούσαν να σου μεταφέρουν το ποσό σε paypal αν ισχύει. Άλλος τρόπος ? prepaird και paypal υπάρχεi (δεν υπήρχαν λεφτά μέσα ) και πήγα στην γρήγορη λύση όσον αφορά την paysefecard δεν το έψαξα και την πάτησα...
 4. πόσα θέλουν?? τα συρτάρια είναι πιο οικονομικά για βάση @DEADLAZARUS ultra ultra wide photos
 5. με το παλιό μου 27" lg 1080p, είχα αγοράσει ένα ultrawide πριν 1-2 μήνες, δεν με βόλεψε και το έδωσα στους δικούς μου. Όταν μου φύγει η ξενέρα μπορεί να επιστρέψω από τον μοντελισμό που το έχω ρίξει τον τελευταίο καιρό και να ασχοληθώ πάλι με το PC (όσον αφορά το gaming).
 6. https://www.thelab.gr/forums/topic/175995-27-ή-32-οθόνη-σε-2560x1440-ανάλυση-αγορά/?do=findComment&comment=2684006 AOC AG322QC4 Αν σε ενδιαφέρει "new" είναι, παρκαρισμένη στην κούτα της, 1 μήνα δούλεψε, έχει κάνει και τα ταξιδάκια της , από διαγώνια θέαση εντοπίζεις ελαφρύ BLB σε μαύρο φόντο, χωρίς καμμένα pixel (όσο καιρό την δούλεψα δεν είχα εντοπίσει κάτι).
 7. Αντοχή σκελετού εννοείται, αυτό έρχεται σε συνέχεια και με τα ελαστικά, όσο μεγαλύτερο προφίλ ελαστικού → λιγότερες καταπονήσεις ζάντες και σκελετό. Για 50-50 διαδρομές τι θα προτείνατε, ποιο "ξεκούραστο"? Παράδειγμα θέλω να κάνω μια βόλτα στο βούνο (όχι σε κατσάβραχα ) πέρα από άσφαλτο, χωματόδρομο, λακούβες, ανέβεις κατέβεις κράσπεδα κτλ. Δεν λέω να πάω ατσούμπαλα ή να μην προσέχω... Την αλλαγή ελαστικού σε μεγαλύτερο προφίλ την ανέφερα σε περίπτωση που κάποιο trekking είναι προτιμότερο.
 8. η παρακάτω Ευχαριστώ, Ενδιάμεσο βρήκα το παρακάτω IDEAL OPTIMUS, σε cube είδα τα παρακάτω CUBE 29 AIM 2019 και CUBE 29 AIM Pro 2019, αλλά το αν κλειδώνει η ανάρτηση δεν το βρήκα Όσον αφορά το ύψος (1,90) είμαι στο όριο L-XL για παράδειγμα στο megisto μπορώ να πάω είτε στο L(50cm) είτε στο XL(55cm) αλλά δεν ξέρω σε ποιο μέγεθος να κινηθώ, στο strobe το L(52cm) είναι πιο ξεκάθαρα. Ναι από Ελλάδα θα αγορασθεί.
 9. Ευχαριστώ για την πληροφορία, άλλο ρώτησα Οι αποστάσεις θα είναι Μ.Ο. 10χλμ για αρχή, μετά βλέπουμε ανάλογα την παρέα κτλ. Για teren και δρόμο και χωματόδρομο (50-50)
 10. Μιας κι έχω αρκετά χρόνια (απ'το μακρινό '04) που παράτησα το ποδήλατο, τα τελευταία χρόνια αναβάλλω την αγορά του (μπορεί και φέτος ), με αυτά που έχω δει στην αρχή έλεγα να πάω σε ideal megisto αλλά με τους δρόμους που έχουμε, ανέβα κατέβα πεζοδρόμια, εκτός δρόμου και συνδυασμό κιλών θα παίρνω τα λάστιχα/ζάντες στο χέρι λόγω του χαμηλού προφίλ των ελαστικών, οποτε σκέφτομαι το ideal strobe 29". Άποψη σας, παίρνω το megisto και αλλάζω ελαστικά, πάω κατευθείαν στο strobe, υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματα 300-500€ άλλης εταιρείας, αν προτείνεται άλλης εταιρίας να έχει κι αυτό ρυθμιζόμενη ανάρτηση με δυνατότητα κλειδώματος.
 11. 12 μέρες χρήση έγραψες , αν είναι 2-3 χρόνια πάσο, (εκτός κι αν δεν πρόσεξα τα 2-3 χρόνια) *με μονάχα...→το κάτάλαβα ως καινούριο δίσκο 12 μερών
 12. @redbighunter κράτησε backup και βάλε στο πρόγραμμα νέο δισκάκο ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.thelab.gr/forums/topic/181539-πώληση-→-wd-2tb-gold-hdd-7200rpm-128mb-cache-like-new/?do=findComment&comment=2692441 wd gold περίπου 40ώρες λειτουργίας (σε 2 χρόνια)
 13. /\ φτιάξτε d3@thtrhead, εδώ είναι της καλημέρας ------------------------------------------------------------------------------ Καλημέρες
 14. έλεγξε την υγεία του δίσκου με hdsentinel (δες και στην καταγραφή σφαλμάτων τι μήνυμα σου εμφανίζει) δοκίμασε νέο καλώδιο sata και σε άλλο sata port
 15. Ναι, απ'την στιγμή που θα πληρώσεις για 2 διαφορετικά πακέτα/παραγγελίες - track numbers, πρέπει να στα στείλει ως ξεχωριστά πακέτα, αλλά επειδή συνήθως κάνουν τους κινέζους, επικοινωνείς με τον πωλητή και του λες να στα στείλει όπως έχεις βάλεις τις παραγγελίες με ξεχωριστά track numbers και να μην στις στείλει ως ένα πακέτο, Επίσης του λες, σε περίπτωση που στις στείλει ως ένα πακέτο και χρειαστεί να πληρώσεις τελωνείο δεν πρόκειται να παραλάβεις το δέμα. Είχα κάνει 2 παραγγελίες, ενώ του είχα αναφέρει τα παραπάνω, τις έστειλε ως μια (δεν πρόλαβε να το διαβάσει μου είχε πει μ@λ..3ς), πέρασε από τελωνείο, δεν χρειάστηκε να πληρώσω κάτι, αλλά άνοιξα dispute επειδή είχα πληρώσει 2 φορές μεταφορικά και μου επιστράφηκαν τα μεταφ. της μιας παραγγελίας. -------- Αν εννοείς κάτι που έχει 40€ και θέλει να στο χωρίσει και να στο στείλει με 2 διαφορετικά δέματα/ track numbers, μπορείς να του το ζητήσεις.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.