Jump to content



Παιχνίδι σε psp;


Recommended Posts

Πολύ καλησπέρα σας.

Τέλη Μάη, θα πάω με παρέα στο αγαπημένο

Munich-Photo.png

Μόναχο. Μία φίλη μου κανόνισε να πάει στη γιαγιά και τον παππού της, μέσω ενός foundation , γιατί έχει καιρό να τους δει. Θα πάμε μεγαλούτσικη παρέα (5 άτομα), εκ των οποίων οι περισσότεροι εάν όχι όλοι, δεν έχουν ξαναπάει. Αυτό τι σημαίνει; Ένα γεμάτο πρόγραμμα με αξιοθέατα και μουσεία. Εγώ όμως έχω ξαναπάει και τα έχω γυρίσει τα περισσότερα απ' όσα έχουν κανονίσει, π.χ.  το Museum Brandhorst. Όμορφο, δε λέω αλλά βαριέμαι να ξαναπηγαίνω αυτό το τουριστικό τουρ, δεν ήμουν και ποτέ λάτρης των μουσείων να πω την αλήθεια. Ωστόσο, δε θέλω να χάσω την ευκαιρία γι' αυτό το παρεϊστικο ταξιδάκι, γιατί περνάω πολύ όμορφα με αυτήν την παρέα. 

Έτσι, λοιπόν νομίζω πως βρήκα τη λύση. ;) Θα πάρω μαζί το

 

220px-PSP-Go-FL.jpg 

 

μου και θα λείπω από τα μουσεία σε κάποιο κοντινό πάρκο ή καφετέρια ή στο ξενοδοχείο και θα ακολουθώ σε όλα τα άλλα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο παιχνιδάκι με γρήγορη δράση, με αποστολές κλπ έτσι ώστε να μη μου τρώει πολύ χρόνο και να μην πορωθώ τόσο ώστε να μην το αφήνω; :p Κάτι σαν  το Crash ίσως;

Όποια πρόταση και βοήθεια, δεκτή! :D Καλό βράδυ.

Έγινε επεξεργασία από Μαιρούλα
Link to comment
Share on other sites

Το psp δεν εχει παιχνιδια να επιλεξεις , ασε που ειναι καπως δυσκολο και να βρεις αυτο που θες . 

Νομιζω ενα 3DS -XL η οχι  , "πειραγμενο" για να παιξεις οτι θες θα ηταν η καλυτερη επιλογη. (ασε που το psp slim ειχα διαβασει πως δεν καθεται καλα στο χερι ) 

Link to comment
Share on other sites

Όχι, το έχω ήδη το slim, καλό είναι να περνάω την ώρα μου. Έχει ένα ξαδερφάκι μου το 3DS αλλά θα μου το δώσει λες για 5 μέρες; Θα έχει ανοίξει κι ο καιρός τότε, οπότε τι στο καλό δε θα παίζει καθόλου έξω; χαχαχα φοβάμαι τι θα ζητήσει για αντάλλαγμα. :p :hehe: Κανένα καλό παιχνιδάκι, γρήγορο για 3Ds έχεις να προτείνεις; 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.