Jump to content

Μαιρούλα

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες

Πρόσφατοι Επισκέπτες

370 Εμφανίσεις προφίλ

Μαιρούλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μαιρούλα

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Τα έμαθα κι εγώ πριν λίγο! Μεγάλος ηθοποιός!!
  2. Μαιρούλα

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Γεια σας!!! Εντάξει με την παραπάνω εικόνα γέλασα παραπάνω από όσο θα έπρεπε!
  3. Μαιρούλα

    Παιχνίδι σε psp;

    Όχι, το έχω ήδη το slim, καλό είναι να περνάω την ώρα μου. Έχει ένα ξαδερφάκι μου το 3DS αλλά θα μου το δώσει λες για 5 μέρες; Θα έχει ανοίξει κι ο καιρός τότε, οπότε τι στο καλό δε θα παίζει καθόλου έξω; χαχαχα φοβάμαι τι θα ζητήσει για αντάλλαγμα. Κανένα καλό παιχνιδάκι, γρήγορο για 3Ds έχεις να προτείνεις;
  4. Πολύ καλησπέρα σας. Τέλη Μάη, θα πάω με παρέα στο αγαπημένο Μόναχο. Μία φίλη μου κανόνισε να πάει στη γιαγιά και τον παππού της, μέσω ενός foundation , γιατί έχει καιρό να τους δει. Θα πάμε μεγαλούτσικη παρέα (5 άτομα), εκ των οποίων οι περισσότεροι εάν όχι όλοι, δεν έχουν ξαναπάει. Αυτό τι σημαίνει; Ένα γεμάτο πρόγραμμα με αξιοθέατα και μουσεία. Εγώ όμως έχω ξαναπάει και τα έχω γυρίσει τα περισσότερα απ' όσα έχουν κανονίσει, π.χ. το Museum Brandhorst. Όμορφο, δε λέω αλλά βαριέμαι να ξαναπηγαίνω αυτό το τουριστικό τουρ, δεν ήμουν και ποτέ λάτρης των μουσείων να πω την αλήθεια. Ωστόσο, δε θέλω να χάσω την ευκαιρία γι' αυτό το παρεϊστικο ταξιδάκι, γιατί περνάω πολύ όμορφα με αυτήν την παρέα. Έτσι, λοιπόν νομίζω πως βρήκα τη λύση. Θα πάρω μαζί το μου και θα λείπω από τα μουσεία σε κάποιο κοντινό πάρκο ή καφετέρια ή στο ξενοδοχείο και θα ακολουθώ σε όλα τα άλλα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο παιχνιδάκι με γρήγορη δράση, με αποστολές κλπ έτσι ώστε να μη μου τρώει πολύ χρόνο και να μην πορωθώ τόσο ώστε να μην το αφήνω; Κάτι σαν το Crash ίσως; Όποια πρόταση και βοήθεια, δεκτή! Καλό βράδυ.
  5. Μαιρούλα

    Μεταφορά επαφών!

    Εμένα πριν λίγους μήνες που ήθελα να κάνω την ίδια δουλειά με βοήθησε αυτό γιατί τα λέει αναλυτικά.
  6. Μαιρούλα

    LG G2 (D802) touchscreen issue

    Με κινητό LG (l90 συγκεκριμένα) είχα κι εγώ παρόμοιο προβλημα το οποίο προέκυψε απο την αναβάθμιση σε lollipop, δοκίμασε να το κανεις root και να γυρισεις σε Kit kat.
  7. Μαιρούλα

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Gotcha!! Καλημέρα @astrolabos Χαρά μου που είμαι στην παρέα σας.
  8. Μαιρούλα

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλημέρα κι από εμένα. Και η δική μου χθεσινή μέρα καθόλου καλά δεν ξεκίνησε. Άρχισε να έχει κάτι κολλήματα το κινητό μου στην αφή, αλλού πατούσα, αλλού εδινες εντολές και τα νεύρα μου, μου τα τέντωσε πρωί-πρωί. Το αποτέλεσμα είναι να περιμένω σήμερα κούριερ για να το στείλω για επισκευή. Εντίτ: Κι είμαι κάπως έτσι από χθες
  9. Ωχ, συγγνώμη παιδιά, δικό μου λάθος. Είμαι νέα στο φόρουμ και προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια. Panoc, ο επιμένων νικά!!
  10. Το Mionix Castor που αναφέρεις κι ο Papakitou είναι πολύ καλό. Το έχει κι ο φίλος μου και για gaming ειναι ότι πρέπει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.