sa1901 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 Προσπαθώ να κάνω πληρωμή μιας παραγγελίας από την Γερμανία μέσω του Web Banking της Alpha τράπεζας. Έχω ενεργοποιήσει την μεταφορά σε μη προδηλωμένους λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού. Ενώ συμπληρώνω όλα τα πεδία και πατάω το "αποστολή" μου βγαζει το μήνυμα. "Στο πεδίο Ονομα-Διευθυνση έχετε εισάγει μη αποδεκτούς χαρακτήρες" Γνωρίζει κανείς τι εννοεί αυτό το μήνυμα; Έχω προσπαθήσει να γραψω τα στοιχεία με πολλούς τρόπους και όλοι είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησα copy-paste, τα πέρασα χειροκίνητα, έκανα περικοπή στα στοιχεία . Τζίφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Υπάρχει και ένα τηλέφωνο της τράπεζας κάπου εκει νομίζω....Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Διώξε παύλες κτλ. ’φησε μόνο χαρακτήρες, αριθμούς και κενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Υπάρχει και ένα τηλέφωνο της τράπεζας κάπου εκει νομίζω....Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 801 11 202020 ή στο 210 326 6666(εργάσιμες ημέρες, 9 π.μ. - 8 μ.μ.)Aν δεν το πρόσεξες, το θέμα ανοίχτηκε ξημερώματα Σαββάτου. Ευχαριστώ για την παρατήρησή σου.Αρχική απάντηση από tristeno Διώξε παύλες κτλ. ’φησε μόνο χαρακτήρες, αριθμούς και κενά. Λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ήθελε την παύλα και το "enter" για αλλαγή γραμμής στην διεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Απρίλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Πάνω που θα σου πρότεινα να κάνεις μια δοκιμή να τα στείλεις στο λογαριασμό μου.(Για να δούμε αν δουλεύει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.