Jump to content



ps3 σε vga


Recommended Posts

Καλημερα σε ολους εχω την οθονη απο το παλιο PC και θελω να συνδεσω το PS3 οταν παμε στο χωριο για να παιζει ο μικρος ! Πηρα ενα ανταπτορα HAMA 54569 CONVERTER HDMI PLUG/JACK SOCKET TO 3.5MM STEREO/VGA SOCKET το συνδεσα στην οθονη κσι βγαινει μονο μαυρη εικονα η οθονη ειναι η View Sonic VG2021m τι μπορει να χρειαζεται ; Τηνα αναλυση την εριξα απο τα 1080 που ειχα σπιτι σε 720 λογο αναλυσης του μονιτορ 1400χ1050 , αλλα τιποτα οταν αναβει το ps3 ενεργοποιειται η οθονη αλλα μονο μαυρο δειχνει!!:o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αυτό που θες να κάνεις είναι αδύνατο.

Όλα τα HDMI καλώδια στέλνουν στην έξοδο τους σήμα HDCP ( High Definition Copyright Protection ) έτσι ώστε να μη μπορεί να δημιουργηθεί αντίγραφο του βίντεο κατά την μεταφορά του στη συσκευή εξόδου,  στη περίπτωση που ανιχνευθεί ότι η συσκευή που συνδέεις το HDMI δε διαθέτει και αυτή σήμα HDCP τότε το σήμα μπλοκάρεται και έχεις μαύρη οθόνη. Η οθόνη σου που έχει αναλογική είσοδο φυσικά δε διαθέτει HDCP και έχεις τα γνωστά αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.