Jump to content



Ποια καρτα ηχου 5.1?


Recommended Posts

Παιδια καλησπερα,

αυτο που ψαχνω ειναι καρτα ηχου οποσδηπότε εξωτερικη (σε ετοιμο module η σε πλακετα) με τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ δυνατον αναλογικα κυκλωματα (αν ειναι δυνατο απ το τσιπακι D/A να μην περιλαμβανει καμια απολυτως επι πλεον ενισχυση).

Σε περιπτωση που αυτο ειναι αδυνατο, αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου προτεινει ποια καρτα εχει τις ευκολοτερες πιστες χαλκου για παρακαμψη των κυκλωματων ενισχυσης.

Να πω εδω οτι ειμαι κατοχος  πληρους εξοπλισμενου εργαστηριου χωρις προβλημα επεμβασης σε smd, αλλα οσο να ναι το να χουν ευκολια οι πιστες δινει μια σιγουρια.

Ο ρολος της θα ειναι αποκλειστικα για αναπαραγωγη ταινιων και θα οδηγησει εναν  πολυκαναλο που εχω σχεδιασει κι ετοιμαζω (εχω τα υλικα αλλα ακομα δεν εχω κατσει να τον κατασκευασω) και δε θελω να εμπλακουν "ξενα ετοιματζηδικα" αναλογικα κυκλωματα.

Ο χρονος ειναι αδιαφορος, αφου τα υλικα για τα ηχεια θα ρθουν προς τα μεσα Αυγουστου, οποτε μεχρι τοτε μπορω ανετα να πειραματιστω πανω στα ηδη υπαρχοντα ηχεια μου, οποτε και προτασεις για καμια πλακετιτσα απο Κινα ειναι ευπροσδεκτες

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.