Jump to content


PEI sheet και αγανακτηση


fuz10n

Recommended Posts

καλημερα. εχω ερθει στα ορια μ αυτο το ABS.

 

Βασικα εχω καταφερει να τυπωσω αρκετα καλα πανω στο pei χωρις να ξεκολλησει κατα τη διαρκεια στις γωνιες, αλλα γενικα εχω θεμα με το pei μου ξεκολλαει απο το τζαμι με θερμοκρασιες πανω απο 70 στο τραπεζι.

 

οποτε εχω αγορασει εκ νεου τζαμι και pei με την 3M διπλης την 468MP που ενδεικνυται και θελω συμβουλες για καλη κολληση χωρις φουσκαλες.

 

εχω δει 2 μεθοδους, κοπη σε λωριδες της διπλης και μια μια κολλημα και μετα το pei, αλλα και προσαρμογη με νερο και σαπουνι πιατων κολλαει τελεια και μετα στεγνωνει μια μερα και ειναι ετοιμο. το χει κανει κανεις;

Link to comment
Share on other sites

Το PEΙ είναι έτοιμο με την 3Μ ή κολλάς πρώτα την 3Μ στο PEΙ και μετά όλο μαζί στο τζάμι; Ξεκολλάει η 3Μ από το τζάμι ή το ΡΕΙ από την 3Μ όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 70ºC. Η 3Μ αρχίζει να ΄΄χαλαρώνει΄΄ πάνω από τους 110ºC. Οι επιφάνειες είναι καθαρισμένες με ΙΡΑ;  Αν δεν είναι απολύτως καθαρά ή αν υπάρχουν έλαια από τα δάκτυλα πάνω στο τζάμι ή στο ΡΕΙ κατά την διαδικασία του κολλήματος μπορεί να οφείλεται εκεί το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

ωραια θα κοιταξω να καθαρισω με ισοπροπυλικη.

 

δε θυμαμαι τι ξεκολλαγε ακριβως μαλλον το pei απο την διπλης.

 

να το κολλησω ολο το τετραγωνο μαζι λες η να κανω λωριδες την διπλης; αυτο με το νερο που ειπα;

Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου να μην το κάνεις λωρίδες. Κόλλα το 3Μ πάνω στο ΡΕΙ  και μετά όλο μαζί πάνω στο τζάμι. Θα έλεγα να αποφύγεις την μέθοδο με το σαπούνι και το νερό.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο αν δεν το έχεις δει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.