fuz10n Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2017 Καλημέρα Έχω το φλασάκι αυτό εδώ και κάνα 2 μηνο όλα καλα και βολικά εκτός από την εγγραφή. Για ένα αρχείο βίντεο για παράδειγμα 3.66GB. Αντιγραφή από το drive στον υπολογιστή, σταθερά 150MB/sec. Στην εγγραφή από υπολογιστή στο drive τώρα, ενώ ξεκινά με 55ΜΒ/s σταθερα, μετα από κάποια δευτερόλεπτα πέφτει και πασχίζει να κρατήσει τα 20ΜΒ, ενώ πέφτει και σε ταχύτητες ΚΒ για αρκετή ώρα. Έβγαλα και ένα screenshot του τι γίνεται... Τι παίζει λέτε? Ζεσταίνεται? Το κάνει σε πολλούς υπολογιστές παντα σε usb3 θύρα.... Και δε μιλάμε για random write εδω φαντάζομαι, ενα αρχειο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 27, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 μου ζητησε το support της sandisk να τους τρεξω ενα crystaldiskmark με 5-1GiB και εβγαλε αυτα.... το write βεβαια μακαρι να ηταν σταθερο 28. θα βαλω και πανω απο 3gb τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Νοέμβριος 29, 2017 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 (edited) Και τι σου απάντησαν με τα νούμερα που είδαν? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2017 από chris2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 29, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 μολις ελαβα το mail απο sandisk, "Dear Christos, This email is an approval of your request for Return Material Authorization (RMA) #RXxxx for your Ultra Fit USB 3.0 128GB ....." ενεκριναν RMA, πρέπει να το στείλω πίσω με ups (μου εστειλαν label) μου ειχε απαντήσει και το msystems το μαγαζι να το παω απο κει να το ελεγξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Νοέμβριος 29, 2017 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Χμμμ και εγώ έχω το ίδιο θέμα με ένα otg 64gb στικάκι που πήρα. Έκανα αντιγραφή κ είχα το ίδιο πρόβλημα ομως την φωτο που ανέβασες. Λες να τους στείλω κ εγώ ένα mail?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 2, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 (edited) ειναι να το στειλω δευτερα με δικα τους εξοδα και ολα. δεν εχω πειστει οτι εχει προβλημα βεβαια. φορμαροντας το σε ntfs, τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα στο crystaldiskmark οι αντιγραφες 2 μεγαλων αρχειων, καλυτερα παλι, αλλα με περιεργα σκαμπανεβασματα. διηρκησαν με το ρολοι 3 λεπτα και 1 λεπτο για 3.8gb και 1.5gb αντιστοιχα (21.5mb/s και 25mb/s αντιστοιχα). Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2017 από fuz10n Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 2, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 και μια αντιγραφη συνολο 21.4gb σε 13 λεπτα (21.7+mb/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts