Jump to content



Τηλεόραση 55 ιντσών έως 850€


panos2171

Recommended Posts

Τι προτάσεις υπάρχουν για μια τηλεόραση 55 ιντσών που θα χρησιμοποιηθεί για προβολή βίντεο σε εκθεσιακό χώρο αλλά και παρουσιάσεις. Και γενικά ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να κοιτάξω (panel? ανάλυση? κλπ)

Link to comment
Share on other sites

προς το παρόν ναι αλλά καλύτερα δε θα ήταν να έχει 4Κ ;

Σαν χαρακτηριστικό πάντως θέλω να έχει και κέρσορα κατά τη διάρκεια προβολής ώστε να επισημαίνονται κάποια πράγματα στην εικόνα (όπως κάνεις πχ με laser σε προτζέκτορα). Μου χουν πει ότι υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Link to comment
Share on other sites

Oι LG το εχουν σιγουρα αυτο οσες εχουν webOS. Αν θελεις για απλη θεαση βιντεο δεν θα δυσκολευτεις να βρεις κατι. Και 4Κ ακομα να ειναι, καθως οι απαιτησεις δεν ειναι και τοσο μεγαλες.

Aν δεν υπηρχε αυτο με τον κερσορα που λες στη μεση εγω θα πηγαινα εδω: https://www.skroutz.gr/s/10838817/Sony-KD-55XE8096.html

 

αλλιως σε κατι τετοιο:

https://www.skroutz.gr/s/11655889/LG-55UJ701V.html

https://www.skroutz.gr/s/9004469/Samsung-UE55KU6400.html

Έγινε επεξεργασία από icy20
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς ο κέρσορας είναι must καθώς όπως είπα θα γίνονται και παρουσιάσεις οπότε πρέπει να επισημαίνονται πράγματα στην οθόνη. Γενικά πως μπορώ να αναζητήσω τηλεοράσεις με αυτό το χαρακτηριστικό; Απλά να έχουν webOS; 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.