Jump to content



Πώς να ανακτήσετε τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί από την εσωτερική αποθήκευση Android


wirterwk

Recommended Posts

Με την ισχυρή δυνατότητα επαναφοράς αρχείων από την εσωτερική μνήμη Android, το FoneDog Android Data Recovery μπορεί να χειριστεί διάφορα σενάρια απώλειας δεδομένων, λανθασμένη χρήση, κακή χρήση της συσκευής, σφάλμα συστήματος για παράδειγμα. Μπορείτε να πάρετε πίσω τα περιεχόμενα κειμένου και μέσων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Οι επαφές, τα μηνύματα κειμένου, τα μηνύματα WhatsApp, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, οι φωτογραφίες, οι ταινίες και η μουσική μπορούν να αποκατασταθούν με τέσσερα απλά βήματα. Μετά την επαναφορά, ταξινομούνται κανονικά και αποθηκεύονται στον καθορισμένο φάκελο εξόδου του υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα είναι συμβατό με το Android KitKat, Lollipop, κλπ.

Βήμα 1. Συνδέστε το Android στα Windows
Βήμα 2. Επιλέξτε Τύποι αρχείων για σάρωση και επαναφορά
Βήμα 3. Αφήστε το πρόγραμμα FoneDog να εισέλθει στην εσωτερική μνήμη
Βήμα 4. Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερική μνήμη συσκευής Android
Λοιπόν, είναι τόσο εύκολο να ανακτήσετε δεδομένα από την εσωτερική κάρτα μνήμης στο Android, σωστά; Το FoneDog Android Data Recovery μπορεί επίσης να πάρει πίσω τα περιεχόμενα στην SD που έχει τοποθετηθεί στο Android σας. Το πρόγραμμα λειτουργεί τέλεια με τις περισσότερες συσκευές Android, παρακάτω είναι η λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών: Samsung Galaxy S / Σημείωση / Καρτέλα, Google Nexus Tablet / Phone, LG G, HTC One / Desire / EVO / Tablet, Motorola Moto / Droid, Huawei Mate, Mi Σημείωση, κλπ. Έτσι, απλά δοκιμάστε στο τηλέφωνό σας.
Ολοκληρωμένος οδηγός:
Πώς να ανακτήσετε τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί από την εσωτερική αποθήκευση Android

Ελπίζω για τη βοήθειά σας

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.