Jump to content



Joystick & Λιπανση


Recommended Posts

Καλησπερα , 

 

 Θελω την γνωμη των εμπειρων σε joystick (και οχι μονο).  Εχω το Hotas 4, το οποιο το δουλευω στο PS4 (Δεν υπαρχει αλλο επισημα).

 

 Αρχιζει και τριζει εσωτερικα και ειναι σπαστικο.  Τι μπορω να βαλω μεσα ωστε να σκασει ? Στα γραναζια εσωτερικα υπαρχουν και καποιες μικρες πλακετες ηλεκτρονικες , οποτε πρεπει να ειναι και μη-αγωγιμη...

 

@def ?
 

Θενκς

Link to comment
Share on other sites

Γιάννη μην βάλεις τίποτε φίλε, έτσι την πάτησα με το X-52 pro και με ένα άλλο στικάκι με γρανάζια. Έχει ένα ειδικό σπρέι αντιστατικο, που το αγόραζα από ένα μαγαζί στην στουρναρη που έκλεισε τώρα ειδικό για τέτοιες περιπτώσεις εγώ είχα βάλει έναν ειδικό αφρό για τα γρανάζια με αποτέλεσμα να δίνεις άλλες εντολές το στικ. Μην σε πάρω στον λαιμο μου αλλά είναι φυσιολογική φθορά μετά από 2-3 χρήσης αρχιναν το σφύριγμα. Αν μπορείς να βρεις και θέλεις να αγοράσεις στικ με Μανετα βρες το Χ-52 το απλό είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει. Είχα 5 διαφορετικά στικ αγορασμένα όλα από εξωτερικό το Χ-52 ήταν το καλύτερο. 

Link to comment
Share on other sites

Λευτερη σε ευχαριστω για την απαντηση.

 

Περασα (κυριολεκτικα) ενα 3ωρο χτες διαβαζοντας και ερευνωντας. Η καλυτερη λυση που λενε οι πιο πολοι ειναι το "Super Lube(R) Silicone Dielectric Grease." της Super-Lube.

Ευτυχως το βρηκα Ελλαδα και σε τιμη χωμα, 9 ευρω με μεταφορικα.

Και δυστυχως σαν χρηστης PS4 δεν εχω αλλες επιλογες σε Joystick.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.