Jump to content



Themed build - φωτισμός


Recommended Posts

Χαίρεται. Βρίσκομαι στη διαδικασία διαλογής parts για ένα color-themed pc build χρώματος λευκού στο 90% με κάποια μικρά (ίσως) ροζ accents τα οποία θα δίνονται μέσω φωτισμού στα διάφορα parts (μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών, υδρόψυξη). Η ύπαρξη LED λωρίδας μέσα στο κουτί δεν είναι μέσα στις επιλογές και γενικά δεν τη θέλω. Τα κομμάτια έχουν ψιλοεπιλεγεί σε θεωρητικό επίπεδο αλλά προφανώς και πρόκειται να υποστούν αλλαγές αναλόγως τις προτάσεις σας.

 

Η ερώτηση μου και ο στόχος μου ταυτόχρονα είναι το πως μπορώ να εξασφαλίσω την ιδανικότερη διαλειτουργικότητα ανάμεσα στα επιμέρους κομμάτια χρησιμοποιώντας αν είναι δυνατόν ένα και μόνο ένα software (και όχι third party αλλά επίσημο). Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος έχω το μάτι μου στα δύο software των ASUS και MSI , που λέγονται AURA και Mystic Light αντίστοιχα. 

 

Αυτές οι "πατέντες" ξεκινάνε από τη μητρική προφανώς που πρέπει να είναι είτε ASUS είτε MSI για να επωφελειθεί κανείς των συγκεκριμένων features και εκτείνονται σε κάποια "ελεγχόμενα" parts (κάρτες γραφικών, λωρίδες LED κτλ.) τα οποία καλό είναι να είναι της ίδιας εταιρείας αλλά όχι απαραίτητα (μνήμες RAM).

π.χ. έχω δει online τύπους που λένε ότι το AURA της ASUS πλέον συνεργάζεται και με Corsair RGB μνήμες. Επίσης η MSI για το δικό της software έχει μια λίστα από επίσημους partners των οποίων τα προϊόντα υποστηρίζει σε θέμα φωτισμού μέσω του Mystic Light.

 

Οπότε εδώ καταλήγουμε...

AURA , Mystic Light ή κάτι άλλο που δεν έχω βρει και έχετε να προτείνετε? Με στόχο το maximum syncing, την ευκολία χρήσης και την χρήση ενός software όσο το δυνατόν για τον έλεγχο όλων.

 

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Φιλικά,

Έγινε επεξεργασία από mr_element
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.