Jump to content



Λάθος λειτουργία του master/slave function σε πολύπριζο


Recommended Posts

Καλημέρα παίδες!

 

Έχω ένα πολύπριζο ασφαλείας TURBO-X  με master/slave function. Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητικό (δεν έχει δοκιμαστεί βέβαια σε περίπτωση υπέρτασης και ελπίζω να μην χρειαστεί :P ) και όλα καλά και με το slave/master function που ανακάλυψα ΑΦΟΥ το αγορασα αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

 

Αρχικά να δηλώσω πως την χρειάζομαι αυτή την λειτουργία γιατί, όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής, τα ηχεία παράγουν ένα βουητό, οπότε με κλειστό το slave είναι ήσυχα και αυτό είναι απείρως ανακουφιστικό!

 

Και επί του προβλήματος...! Σχεδόν πάντα, όταν παίζω κάποιο βαριούτσικο παιχνίδι (GTA V, Witcher 3) και το κλείνω, για λίγο κλείνει το slave function. Κλείνουν οι οθόνες, τα ηχεία, όλα. Ο υπολογιστής ανοιχτός. Και μετά από λίγο επανέρχονται! 

 

Να αναφέρω πως θεωρώ ότι ο επιλογέας του slave είναι σε σωστό σημείο μιας και, ακριβώς πριν, με κλειστό υπολογιστή, οι συσκευές στα slave ανάβουν. 

 

Σκέψεις?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.