Jump to content



samsung 173p ή samsung 193p??


skywriter

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω μια tft οθόνη και έχω καταλήξει στα 2 παραπάνω μοντέλα της samsung. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου (προγραματισμός,word,internet), καμμιά ταινία και χαλαρό gaming (world of warcraft κυρίως).Αυτό που με προβληματίζει και δεν πάω αμέσος στην 19άρα είναι οτι περνάω 12ωρα μπροστά στον υπολογιστή και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται (απο τιμές η 173p κάνει 395 απο pixmania.com και η 193p 521 απο το ίδιο κατάστημα). Τι προτείνετε σχετικά με τα παραπάνω? :flower: :)

Link to comment
Share on other sites

Το ζήτημα ουσιαστικά είναι αν οι 19'' κουράζουν στην πολύωρη χρήση. Γι' αυτό και είμαι και στο σχετικό δίλυμα. Όσο για τις EIZO θεωρώ οτι είναι υπερτιμολογιμένες γι' αυτά που προσφέρουν. Παρόλα αυτά σεβαστή η προτασή σου. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.