Jump to content


iron on transfer paper light dark shirt fabrik


schumifer

Recommended Posts

Τα έβαλα όλα στον τίτλο μπας και είναι κανένας εκεί έξω που ενδιαφέρεται για το άθλημα. Έχω εκτυπώσει σε inkjet κάμποσα iron on A4, και για άσπρες και για σκούρες φανέλες.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, θα πρότεινα να διαλέξετε Light Μόνο για κάτασπρες φανέλες. Ακόμη κι εκεί όμως αν διαλέξετε χαρτί που προορίζεται για σκούρες θα έχετε καλύτερα χρώματα.

Το αντίθετο ισχύει δυστυχώς σε ό,τι αφορά τη μακρυζωία των ρούχων με πλύσιμο στο πλυντήριο. Με αναποδογύρισμα, χαμηλές θερμοκρασίες και ελάχιστο στύψιμο, οι λευκές με το αντίστοιχο χαρτί αντέχουν αρκετά, μετά από το στέγνωμα τις ξαναπερνάω ένα σιδέρωμα και είναι ικανοποιητικές μετά από 5 πλυσίματα τουλάστιχον. Δεν είναι σαν καινούριες μετά αλλά αξιοπρεπέστατες.

 

Οι σκούρες είναι πιο δύσκολες. Πρακτικά όταν μένουν τα ρούχα έστω και για λίγο μουλιασμένα και τσακισμένα στο κάδο, τότε δημιουργούνται ανεπανόρθωτες χαρακιές στη φωτογραφία. Μόνη λύση που εγώ βρήκα αν θέλω να συνεχίσω να τις  πλένω στο πλυντήριο είναι εκτός των προαναφερθέντων, και να διπλώνεται η μπλούζα έτσι ώστε να μένει ατσαλάκωτη η φωτογραφία και να επενδύεται ή να προσαρμόζεται πάνω σε σκληρούτσικο αντικείμενο (εγώ χρησιμοποιώ ένα παλιό υπόστρωμα σαν μαξιλάρι που τσακίζει δύσκολα) έτσι ώστε να μην τσακίζει μέσα στον κάδο.

 

 

 

Κι έρχομαι στις ερωτήσεις ευελπιστώντας ότι ασχολείται κάποιος με το άθλημα.

 

Ποια χαρτιά παίρνετε; Είναι ακριβό το άτιμο το άθλημα και αν το κάνεις για την πλάκα σου κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίζει το ρόλο του και το κόστος.

Δοκίμασα μία φορά κάτι πάμφθηνα από θεωρητικά καλό πωλητή στο ebay  Και πήγαν στα σκουπίδια μαζί με τη φανέλα.

Οπότε τα μόνα που έχω εμπειρία στην ουσία είναι

Lot T-Shirt Laser Iron-On Heat Print Transfer Paper For Dark/Light Fabric Cloth


του κινέζου πωλητή we.visual Που πλέον δεν τα πουλάει. 1 λίρα το ένα Α4.

Πολύ οικονομικότερα επίσης κινέζικα από έναν κινέζο chrisslina που ανέφερα πιο πάνω, στο ένα τρίτο της τιμής πήγαν σκουπίδια μαζί με τη φανέλα. Ευτυχώς βοήθησε το ebay Και πήρα τα χρήματα.

 

Προτάσεις αγοράς, κόλπα για να αντέχουν στα πλυσίματα και γενικώς ό,τι έχετε ευχαρίστηση!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.