Jump to content



Τυχαία restart, μητρική ή τροφοδοτικό


Recommended Posts

Γειά σας παιδιά,

 

έχω ένα σύστημα με asus p8z68v, i5 2500K, 8gb corsair ram vengeance και τροφοδοτικό enermax platimax 850 που τρώει εντελώς τυχαία restart τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αναπαράγεις κατά βούληση. Δεν έχει να κάνει με κάρτα γραφικών, λογισμικό ή θερμοκρασίες το έχω τσεκάρει.

 

 Έχω αποσυνδέσει τα πάντα και έχω αφήσει μόνο μητρική, τροφοδοτικό, επεξεργαστή και ραμ και τρέχω memtest από bootable usb και πάλι σβήνει σε άκυρες στιγμές αν και κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια pass και στις δύο ραμ οπότε οι ραμ φαίνονται να μην είναι το θέμα.  Οπότε το μυαλό μου πάει σε τροφοδοτικό και μητρική(επεξεργαστή θεωρώ πιο απίθανο).  Μέσα στο bios δεν έχει κάνει restart μέχρι στιγμής.

 

Θα μπορούσα εύκολα να τσεκάρω ποιό απ τα δύο δοκιμάζοντας ένα άλλο τροφοδοτικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο εύκαιρο και δεν έχω και κάποιον να μου δανείσει το δικό του. Αν παραγγείλω καινούριο τροφοδοτικό και δε φταίει αυτό, τα καταστήματα δε δέχονται επιστροφές αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Νέα Σμύρνη Αθήνα βρίσκομαι.

Έγινε επεξεργασία από Maverick22
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.