Jump to content



Εξοπλισμός Rack για μικρό δίκτυο και Database


Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα. Οπως θα ξέρετε μερικοί σχετικά με το μαγαζάκι μου θα ήθελα πλέον να προχωρήσω σε μια αναβάθμιση σε ιστοσελίδα αλλα και πρόγραμμα POS+ERP, αναμένουμε και το πρόγραμμα απο το ΕΣΠΑ αλλά αυτό θα είναι απλά μπόνους εαν μας κάτσει.

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω πως η σελίδα θα γίνει σε Woocommerce απο γνωστό μου εταιρία στην Ξάνθη και για πρόγραμμα έχω βρει αυτήν την σελίδα όπου μου έδειξε ένα ντέμο και θα έλεγα πως μου άρεσε αρκετά η δουλειά τους. Συνδέετε με το woocommerce και όλες οι δουλειές πλέον γίνονται απο εκεί ακόμα και για τα προϊόντα της σελίδας.

Μετά απο μια ώρα ομιλία με αυτούς με ενημέρωσαν πως μπορώ να έχω τα δεδομένα του προγράμματος σε δικό μου σκληρό αρκεί να έχει mysql, τώρα εγώ που δεν είμαι των δικτύων και των κινέζικων ορολογιών θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή του σωστού εξοπλισμού.

Αυτά που εχω στο μυαλό μου είναι μια καμπίνα Rack απο τα μικρά, Μέσα να έχει μια γραμμή δικτύου (περίπου 7 λειτουργώ τώρα αλλα ας έχει αέρα), μέσα θα μπεί το καταγραφικό απο της κάμερες, το ρουτερ, αλλα και ένας NAS σκληρός όπου θέλω και την βοήθειά σας που να είναι σε raid και να δουλεύει καλά στα mysql.

Σχετικά με το κόστος δεν θέλω να είναι και κάτι απο τα πολύ σουπερ (εκτός και αν είναι απαραίτητο όπως για το nas), όπως είπα δεν το κκάνω με σκοπό το πρόγραμμα αλλα με δικά μου λεφτά, η ιστοσελίδα και το pos θα βγούν κοντά στα 3000/.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.