morius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 Γειά σε όλους πριν λίγες μέρες μου χάλασε το DVD-RW και σκέφτομαι να πάρω καινούριο!!!!! Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο(ποια μάρκα) Μετά από αρκετές απόψεις κατέληξα......στο να μπερδευτώ χειρότερα Γι'αυτό κατέληξα σε αυτή την δημοσκόπηση αλλά θα ήθελα να μου πείτε και μοντέλα Υ.Γ. Τι έχετε να πείτε σχετικά με DVD+-RW LiteOn
aristos87 Μάϊος 13, 2005 #4 Μάϊος 13, 2005 Liteon it rulz! Σήμερα πήρα το 1673S 50 απο στουρνάρη.... μια χαρά και μικρό και καλό!
saxon_747 Μάϊος 13, 2005 #5 Μάϊος 13, 2005 Lg φυσικα γιατι αυτο εχω και εγω... :D Μαζι με το nec ειναι τα πιο δημοφιλη μοντελακια που φοριουνται αυτη τη περιοδο, γιατι συνδιαζουν επιδοσεις, unofficial support (κυριως για το nec μπορεις να βρεις ενα καρο firmwares) και χαμηλο κοστος κτησης. Γενικοτερα: Το Lg υποστηριζει DVD_RAM (read/write), ειναι πολυ καλο reader, αλλα αργο σαν CDRW To Nec ειναι αψογος εγγραφεας και πιο γρηγορα σαν CDRW αλλα μαπα αναγνωστης To Plextor ειναι το μοναδικο με 8ΜΒ buffer και πολυ καλη official υποστηριξη αλλα ειναι ακριβο. Το samsung δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω ακουσει ουτε θετικα ουτε αρνητικα σχολια. Το sony προσωπικα το αποκλειω εντελως... Το Liteon θεωρειται ενα απο τα "καλα" αλλα προσωπικα νομιζω οτι δεν καταφερνει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα "καλα"...
morius Μάϊος 13, 2005 Author #7 Μάϊος 13, 2005 Δεν το περίμενα αυτά τα αποτελέσματα,τα LG έτσι τα έβαλα Έχω ακούσει πολλά αρνητικά για τα Recorder της LG(δεν έχω όμως εμπείρια) Ήμουν και είμαι ανάμεσα σε PleXtor-Nec και LiteON Για το LiteOn ο Αρίστος με βίδωσε:hi:
aristos87 Μάϊος 13, 2005 #8 Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΓια το LiteOn ο Αρίστος με βίδωσε:hi: Οντως πιστεύω είναι thebest (για τα λεφτά του) αλλά και τα LG λένε είναι πολύ καλά... αυτά τα καινούργια δεν τα έχω δοκιμάσει άρα δέν μπορώ να πώ...
morius Μάϊος 13, 2005 Author #10 Μάϊος 13, 2005 Πείτε γρήγορα παίδες,έχω τώρα δανικό Recorder,και...πρέπει να το επιστρέψω:turn: Λίγο γρήγορα,να πάρω μέχρι την Δευτέρα το λιγότερο,μπορεί και αύριο
ATi Μάϊος 13, 2005 #11 Μάϊος 13, 2005 Αν έχεις λεφτά για ξόδεμα πάρε Plextor, αν πάλι δεν έχεις πάρε Nec!
JiMeS Μάϊος 13, 2005 #15 Μάϊος 13, 2005 Και εγώ προτείνω liteon πολυ καλό από δική μου εμπειρία.Τώρα και τα nec είναι πολύ καλά δικιά σου επιλογή
Πριονέτο Μάϊος 13, 2005 #18 Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 17:59] Pioneer θες να πείς... mr πριόνι ΟΚ οκ,το διόρθωσα
Guest Μάϊος 13, 2005 #20 Μάϊος 13, 2005 PLEXTOR (PX-716) = Κορυφή... (που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσει το NEC , σε ποιότητα τουλάχιστον, αν όχι και σε ταχύτητα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.