Jump to content

astrolabos

Forum Administrators
 • Δημοσιευσεις

  43.504
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  306

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη astrolabos

 1. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Και με αυτά και με άλλα, φτάσαμε στην πέμπτη έκδοση του θέματος θεσμού στον Λάμπη, που δημιουργήθηκε από τον @jax7480. Σε αυτό το θέμα μπορείτε να γράφετε αυτό που θέλετε, αυτό που σας πνίγει και δε μπορείτε να πείτε irl, αυτό που σας απασχολεί. Τη προηγούμενη έκδοση μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://www.thelab.gr/topic/99982-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-40-talklab/
 2. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Ο δικός μου κουβαλάει 2 πάντως
 3. Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  Ειδήσεις όχι τεχνολογικές οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Σας υπενθυμίζουμε να φέρεστε κόσμια και να μην τσακώνεστε. Το θέμα είναι μια προσφορά των σχεδόν μόνιμα banαρισμένων από αυτό, @LL_Neo και @Myralis.
 4. Αυτοκίνηση

  Το Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread πήγε ένα βήμα παρακάτω και μετονομάστηκε σε "Αυτοκίνση". Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι έχει σχέση με το χώρο του αυτοκινήτου.
 5. World of Tanks

 6. Ανέκδοτα & Αστεία

  Εδώ μπορείτε να βάζετ εφωτογραφίες ή βίντεο τα οποία είδαμε και μας άρεσαν, ή ανέκδοτα και αστεία περιστατικά τα οποία συνέβησαν σε εσάς ή "σε κάποιο φίλο σας" αν είναι ντροπιαστικά Ας κάνω την αρχή:
 7. The VDSL Thread: Μοιραστείτε τον πόνο και την χαρά σας

  Έβγαλε και η forthnet και η wind vdsl με +10 € το μήνα
 8. Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει όσα χρόνια ποινής θέλει πχ 200 ετών πρόσκαιρης κάθειρξης κτλ. Ωστόσο η νομοθεσία λέει ότι όσα χρόνια κι αν δικαστεί κάποιος για κακουργηματικές πράξεις δεν επιτρέπεται να εκτίσει ποινή πάνω από 25 έτη. Ειδικότερα, το άρθρο 94, παρ.1 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι: «Δεν μπορεί η συνολική ποινή να ξεπερνάει τα 25 έτη όταν πρόκειται για κάθειρξη, τα 10 έτη όταν πρόκειται για φυλάκιση, και τους 6 μήνες όταν πρόκειται για κράτηση». Συνεπώς αν πρόκειται για δις ισόβια, η ανώτερη εκτιτέα ποινή είναι τα 25 έτη και εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τρις ισόβια κτλ. ΟΠΟΤΕ
 9. Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  Ισόβια κάθειρξη είναι μια από τις μεγαλύτερες ποινές για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Ο όρος ισόβια (ίσος+βίος) σημαίνει ότι είναι ίση με τον βίο, το χρονικό διάστημα ζωής του ανθρώπου. Στο ελληνικό ποινικό δίκαιο είναι πλέον η υψηλότερη μεμονωμένη ποινή που μπορεί να επιβληθεί, μετά την κατάργηση της θανατικής ποινής. Σύμφωνα όμως με το άρθρο 105 του ελληνικού Ποινικού Κώδικα, η έννοια είναι πλασματική, δηλαδή καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη μπορούν να αποφυλακιστούν αν έχουν εκτίσει τουλάχιστον είκοσι (20) έτη της ποινής τους, ή δεκαέξι (16) έτη αν έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους. Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
 10. Official ΦαγητοThread v2.0

  Εδώ ποστάρουμε τις γαστριμαργικές μας ανησυχίες. Επίσης προσφέρονται ban κατ'απαίτηση σε φιλικές τιμές
 11. Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

  Σε αυτό το θέμα μπορείτε να γράφετε σχετικά με τα τεκταινόμενα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χωρίς φόβο και πάθος. Οπαδισμοί και προσωπικές επιθέσεις μελών δε θα γίνουν ανεκτές και θα επιφέρουν σοβαρές κυρώσεις.
 12. Official ΦαγητοThread v2.0

  Κόπηκες όταν έκοβες τις πατάτες;
 13. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Jihad στους καλημεράκηδες λοιπόν!
 14. Αυτοκίνηση

  Μάθε μπαλίτσα https://members.hellug.gr/djart/grlinux-2.html
 15. Κινητο Android 5" +

  Μπορείς να δεις αυτό: https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-S3-X626-5_5-Inch-4GB-RAM-32GB-ROM-MTK6797-Helio-X20-Deca-Core-4G-Smartphone-p-1180990.html?rmmds=search Με κουπόνι 10BGESX626
 16. Χρεοκοπία Ευρώπης - The Euroskepticism Thread - Ευρωσκεπτικισμός v0.1

  Σημασία έχει και η απόδοση του εργαζόμενου. Αν δουλεύεις 60 ώρες και δε παράγεις τίποτα, να τις βράσω τις υπερωρίες (οι οποίες ως επί το πλείστον είναι μαύρες)
 17. Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0

  Εδώ μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε ελεύθερα (χωρίς οπαδισμούς, πωρώσεις κτλ - θα πέσει κασμάς) για τα αθλητικά γεγονότα που σας ενδιαφέρουν.
 18. AMD ZEN thread

×