Jump to content



Επιλογή smartwatch


djtaz13

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

 

Θα ήθελα να αγοράσω ένα smartwatch (που να είναι συμβατό ios), και μετά από σχετικά σύντομη έρευνα είμαι μεταξύ του Huawei Watch GT 3 Active και Huawei Watch GT 2 Pro. Θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσετε να καταλήξω? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει σχετικά μικρή διαφορά στην τιμή τους, θα ήθελα να δω ποιο από τα 2 είναι το πιο vfm.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Καλησπέρα!

Και τα δύο smartwatches που αναφέρατε, το Huawei Watch GT 3 Active και το Huawei Watch GT 2 Pro, είναι εξαιρετικές επιλογές. Ωστόσο, για να σας βοηθήσω να καταλήξετε σε μια απόφαση, μπορώ να σας δώσω μερικές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους.

Το Huawei Watch GT 3 Active είναι η πιο πρόσφατη έκδοση και προσφέρει μερικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, όπως μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, βελτιωμένος αισθητήρας καρδιακών παλμών και προηγμένα fitness χαρακτηριστικά. Αν είστε προσηλωμένος στην παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης και την άσκηση, το Huawei Watch GT 3 Active θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Από την άλλη πλευρά, το Huawei Watch GT 2 Pro έχει ένα πιο πολυτελές σχεδιασμό με ανθεκτικό κέραμο και ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως ανίχνευση κούρασης, υποστήριξη χαρτών για γκολφ, και αποθήκευση μουσικής. Αν επιθυμείτε ένα πιο κομψό και πολυλειτουργικό smartwatch, το Huawei Watch GT 2 Pro θα μπορούσε να είναι η κα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.