tsakdim Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 05:52 πμ #1 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 05:52 πμ Θα ήθελα το εξής: Θέλω να μεταφέρω από ενα μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας σε μια αλάνα απεναντι ιντερνετ. Να παιρνω απο το vdsl του διαμερίσματος και να το στελνω σε μια απόσταση αλλά εκεί να το παίρνω με καλώδιο DHCP ethernet όχι με wifi για να τροφοδοτήσω συγκεκριμένη συσκευή. Επίσης θελω αυτό να είναι σχετικά portable και να μπορώ να το μεταφέρω και σε άλλες περιοχές. Τι έχετε να μου προτείνετε;
YDinopoulos Πέμπτη at 07:05 πμ #2 Πέμπτη at 07:05 πμ Τι αποσταση τα μπαλκονια? ΜΙλαμε για χειμωνα/καλοκαιρι ? Γιατι αν ειναι κατι στα 20μ, ισως ενα απλο wifi extender να σε βολεψει, αρκει να ειναι στο μπαλκονι (εκτεθημενο) και να μην το πιανει βροχη... Αν η αποσταση ειναι λιγο παραπανω, αναγκαστικα πας σε κεραιουλες γιατι θα χρειαστουν στερεωση και σωστο "σημαδεμα" η μια στην αλλην. πχ με 2 χ Ubiquiti Litebeam M5.....
tsakdim Πέμπτη at 07:07 πμ Author #3 Πέμπτη at 07:07 πμ θέλω να έχω μια δυνατότητα για απόσταση εως και 100 μετρα και δε με πειράζει να τις ευθυγραμμισω ...το θεμα ειναι να ειναι απλό και μην χρειαζεται σετάρισμα κατ'επανάληψη
YDinopoulos Πέμπτη at 07:33 πμ #4 Πέμπτη at 07:33 πμ Σε τετοια αποσταση, θα χρειαστει σιγουρα κατευθυντικη κεραια για να 'βλεπει' το ενα το αλλο σωστα. Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ευκολη plug n play λυση στα ~100μ
tsakdim Πέμπτη at 04:57 μμ Author #5 Πέμπτη at 04:57 μμ Αυτά πως ακριβώς τα σετάρεις; Με τα led βλεπεις που κεντράρεις και μετα στο μενού επιλέγεις ip κανάλια;
Recommended Posts