serpico75 Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν Καλησπέρα. Έχω ψάξει πάρα πολύ (pages & youtube), αλλά δεν καταφέρνω να το βρω, και ήθελα μία βοήθεια. Πρόκειται για Excel 365. Ένα φύλλο εργασίας έχει έξι σελίδες. Όταν δίνω το print, φέρνει προς εκτύπωση καί τις 6 (σελ. 1 από 6, 2 από 6 , κ.τ.λ.). Αυτό που θέλω είναι να φέρνει για εκτύπωση μία και μόνο σελίδα (συγκεκριμένα την πρώτη, αλλά ίσως με κάποιο τρόπο να ορίζεις συγκεκριμένα κάποια άλλη, π.χ. 4η). Αλλά για να μην το μπλέξουμε, για την ώρα ας πούμε μόνο την πρώτη από τις 6. Για την ώρα, αυτό το καταφέρνω (να εκτυπώνω, δηλαδή, μόνο την πρώτη), ορίζοντας manually τις επιλογές: "Eκτύπωση σελίδας 1 έως 1". Δεν θέλω αυτό (manually). Και επίσης δεν θέλω να προσαρμόζεται η εκτύπωση όλου του φύλλου σε μία μόνο σελίδα (να συρρικνώνονται και οι 6 σελίδες σε μία, και να γίνεται αυτή η μινιατούρα - αυτό το καταφέρνω, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω). Υπάρχει σίγουρα κάποιος τρόπος να φέρνει απευθείας την εκτύπωση τής πρώτης (και μόνον αυτής) της σελίδας. Οπότε, κάτω χαμηλά, θα γράφει: "Σελ. 1 από 1" και όχι "Σελ. 1 από 6" παρότι το φύλλο εργασίας έχει συνολικά 6 σελίδες. Έχω δει πολλές ιδιότητες στην εκτύπωση, και σε συνδυασμό με τις ιδιότητες τού εκτυπωτή, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μήπως γνωρίζεται πώς θα μπορούσε να γίνει; υγ Γιά ελληνικό Excel. Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
slalom 13 ώρες πριν #2 13 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος serpico75 έγραψε: υγ Γιά ελληνικό Excel. Για το ελληνικο λοιπον, γιατι για αλλα δεν ξερω Διαταξη σελιδας -> Περιοχη εκτυπωσης -> Ορισμος κλπ
Recommended Posts