Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα Mercedes A Class (W169) και το stock radio-CD έχει αρχίσει και κάνει νερά...

Έχω βγει λοιπόν σε αναζήτηση νέας πηγής. Έχει κάποιος κάτι κατά νου, σε πηγή με τα σύγχρονα καλούδια;

Ιδανικα:

1. Να εχει οθόνη αφής

2. Να έχει φυσικά κουμπιά (ώστε να μη χρειάζεται να παίρνω τα μάτια μου από το δρόμο). Αν εναλλακτικά μπορεί να συνδεθεί με τα χειριστήρια του τιμονιού, το δέχομαι εξίσου.

3. Να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα οπισθοπορίας (καθώς το αυτοκίνητο το παίρνει και η συζυγος, και το παρκάρισμα στους Αμπελόκηπους είναι ένα challenge από μόνο του).

4. Επιθυμητά (αλλά όχι υποχρεωτικά) να εμφανίζει στοιχεία του κλιματισμού.

Bluetooth, Android Auto/Carplay και εξωτερική θύρα USB τα θεωρώ δεδομένα στα σύγχρονα προϊόντα, οπότε δεν τα αναφέρω καν.

Αυτά που έχω βρει στον Τσιγκούνη, κινούνται στις περιοχές των ~200€ τουλάχιστον.

Αντίστοιχες κινεζιές ξεκινάνε στο 1/3 της τιμής, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα.

Οποιδήποτε γνώμη/εμπειρία/συμβουλή είναι ευπρόσδεκτή!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επειδή θέλω να μπει και η κάμερα οπισθοπορίας μαζί, κατά 99,9% θα πάω να μου την εγκαταστήσουν.

Ναι καλυτέρα έτσι

εχε υπόψιν οτι δεν παίρνουν λιγα λεφτα. εχω ακούσει και 200ε+ σε εργασία!

έχεις βρει εγκαταστάτη? 

5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

εχε υπόψιν οτι δεν παίρνουν λιγα λεφτα. εχω ακούσει και 200ε+ σε εργασία!

Αν ειναι δυνατον!

Θα μιλήσω σήμερα-αύριο με το μάστορά μου αν τα αναλαμβάνει, αλλιώς θα κοιτάξω αλλού.

Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς...

Πιο πολύ quality of life επιλογή είναι η οθόνη και η κάμερα οπισθοπορίας. Αν δω ότι πάει πολύ ψηλά η τιμή θα μπει μια απλή 1-DIN με bluetooth κτλ και θα τελειώσει η υπόθεση.

2 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

Αν ειναι δυνατον!

Θα μιλήσω σήμερα-αύριο με το μάστορά μου αν τα αναλαμβάνει, αλλιώς θα κοιτάξω αλλού.

Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς...

Πιο πολύ quality of life επιλογή είναι η οθόνη και η κάμερα οπισθοπορίας. Αν δω ότι πάει πολύ ψηλά η τιμή θα μπει μια απλή 1-DIN με bluetooth κτλ και θα τελειώσει η υπόθεση.

Κατα τη γνωμη μου παρε την πιο φθηνη που υποστηριζει android auto/car play κατα προτιμηση ασυρματα. 

Μετα απο αυτο δεν υπαρχει γυρισμος

• Like 1
(edited)
2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα Mercedes A Class (W169) και το stock radio-CD έχει αρχίσει και κάνει νερά...

Έχω βγει λοιπόν σε αναζήτηση νέας πηγής. Έχει κάποιος κάτι κατά νου, σε πηγή με τα σύγχρονα καλούδια;

Ιδανικα:

1. Να εχει οθόνη αφής

2. Να έχει φυσικά κουμπιά (ώστε να μη χρειάζεται να παίρνω τα μάτια μου από το δρόμο). Αν εναλλακτικά μπορεί να συνδεθεί με τα χειριστήρια του τιμονιού, το δέχομαι εξίσου.

3. Να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα οπισθοπορίας (καθώς το αυτοκίνητο το παίρνει και η συζυγος, και το παρκάρισμα στους Αμπελόκηπους είναι ένα challenge από μόνο του).

4. Επιθυμητά (αλλά όχι υποχρεωτικά) να εμφανίζει στοιχεία του κλιματισμού.

Bluetooth, Android Auto/Carplay και εξωτερική θύρα USB τα θεωρώ δεδομένα στα σύγχρονα προϊόντα, οπότε δεν τα αναφέρω καν.

Αυτά που έχω βρει στον Τσιγκούνη, κινούνται στις περιοχές των ~200€ τουλάχιστον.

Αντίστοιχες κινεζιές ξεκινάνε στο 1/3 της τιμής, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα.

Οποιδήποτε γνώμη/εμπειρία/συμβουλή είναι ευπρόσδεκτή!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

https://a.aliexpress.com/_Eug4x7c

Την S6

https://a.aliexpress.com/_EGwBiuK

Την AHDC5 Sony

https://a.aliexpress.com/_EuO0Rq6

Την SDVR180

Hizpo πάρε άφοβα.... Έχω βάλει 4....

Υπάρχουν και πιο φθηνά άμα θέλεις!

Η μονάδα είναι αρκετα γρήγορη.

Και οι δύο κάμερες πίσω και μπρος έχουν πολύ καλή ποιότητα.

Έγινε επεξεργασία από f117
(edited)

Αφού έκανα login δουλεψαν κανονικα...

Η Hizpo είναι συμβατή με τα χειριστήρια του τιμονιου;

Έγινε επεξεργασία από ronin13