ronin13 Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα Mercedes A Class (W169) και το stock radio-CD έχει αρχίσει και κάνει νερά... Έχω βγει λοιπόν σε αναζήτηση νέας πηγής. Έχει κάποιος κάτι κατά νου, σε πηγή με τα σύγχρονα καλούδια; Ιδανικα: 1. Να εχει οθόνη αφής 2. Να έχει φυσικά κουμπιά (ώστε να μη χρειάζεται να παίρνω τα μάτια μου από το δρόμο). Αν εναλλακτικά μπορεί να συνδεθεί με τα χειριστήρια του τιμονιού, το δέχομαι εξίσου. 3. Να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα οπισθοπορίας (καθώς το αυτοκίνητο το παίρνει και η συζυγος, και το παρκάρισμα στους Αμπελόκηπους είναι ένα challenge από μόνο του). 4. Επιθυμητά (αλλά όχι υποχρεωτικά) να εμφανίζει στοιχεία του κλιματισμού. Bluetooth, Android Auto/Carplay και εξωτερική θύρα USB τα θεωρώ δεδομένα στα σύγχρονα προϊόντα, οπότε δεν τα αναφέρω καν. Αυτά που έχω βρει στον Τσιγκούνη, κινούνται στις περιοχές των ~200€ τουλάχιστον. Αντίστοιχες κινεζιές ξεκινάνε στο 1/3 της τιμής, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα. Οποιδήποτε γνώμη/εμπειρία/συμβουλή είναι ευπρόσδεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ronin13 15 ώρες πριν Author #3 15 ώρες πριν Επειδή θέλω να μπει και η κάμερα οπισθοπορίας μαζί, κατά 99,9% θα πάω να μου την εγκαταστήσουν.
BloodMage 15 ώρες πριν #4 15 ώρες πριν Ναι καλυτέρα έτσι εχε υπόψιν οτι δεν παίρνουν λιγα λεφτα. εχω ακούσει και 200ε+ σε εργασία! έχεις βρει εγκαταστάτη?
ronin13 15 ώρες πριν Author #5 15 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: εχε υπόψιν οτι δεν παίρνουν λιγα λεφτα. εχω ακούσει και 200ε+ σε εργασία! Αν ειναι δυνατον! Θα μιλήσω σήμερα-αύριο με το μάστορά μου αν τα αναλαμβάνει, αλλιώς θα κοιτάξω αλλού. Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς... Πιο πολύ quality of life επιλογή είναι η οθόνη και η κάμερα οπισθοπορίας. Αν δω ότι πάει πολύ ψηλά η τιμή θα μπει μια απλή 1-DIN με bluetooth κτλ και θα τελειώσει η υπόθεση.
BloodMage 14 ώρες πριν #6 14 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Αν ειναι δυνατον! Θα μιλήσω σήμερα-αύριο με το μάστορά μου αν τα αναλαμβάνει, αλλιώς θα κοιτάξω αλλού. Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς... Πιο πολύ quality of life επιλογή είναι η οθόνη και η κάμερα οπισθοπορίας. Αν δω ότι πάει πολύ ψηλά η τιμή θα μπει μια απλή 1-DIN με bluetooth κτλ και θα τελειώσει η υπόθεση. Κατα τη γνωμη μου παρε την πιο φθηνη που υποστηριζει android auto/car play κατα προτιμηση ασυρματα. Μετα απο αυτο δεν υπαρχει γυρισμος 1
f117 13 ώρες πριν #7 13 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα Mercedes A Class (W169) και το stock radio-CD έχει αρχίσει και κάνει νερά... Έχω βγει λοιπόν σε αναζήτηση νέας πηγής. Έχει κάποιος κάτι κατά νου, σε πηγή με τα σύγχρονα καλούδια; Ιδανικα: 1. Να εχει οθόνη αφής 2. Να έχει φυσικά κουμπιά (ώστε να μη χρειάζεται να παίρνω τα μάτια μου από το δρόμο). Αν εναλλακτικά μπορεί να συνδεθεί με τα χειριστήρια του τιμονιού, το δέχομαι εξίσου. 3. Να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα οπισθοπορίας (καθώς το αυτοκίνητο το παίρνει και η συζυγος, και το παρκάρισμα στους Αμπελόκηπους είναι ένα challenge από μόνο του). 4. Επιθυμητά (αλλά όχι υποχρεωτικά) να εμφανίζει στοιχεία του κλιματισμού. Bluetooth, Android Auto/Carplay και εξωτερική θύρα USB τα θεωρώ δεδομένα στα σύγχρονα προϊόντα, οπότε δεν τα αναφέρω καν. Αυτά που έχω βρει στον Τσιγκούνη, κινούνται στις περιοχές των ~200€ τουλάχιστον. Αντίστοιχες κινεζιές ξεκινάνε στο 1/3 της τιμής, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα. Οποιδήποτε γνώμη/εμπειρία/συμβουλή είναι ευπρόσδεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://a.aliexpress.com/_Eug4x7c Την S6 https://a.aliexpress.com/_EGwBiuK Την AHDC5 Sony https://a.aliexpress.com/_EuO0Rq6 Την SDVR180 Hizpo πάρε άφοβα.... Έχω βάλει 4.... Υπάρχουν και πιο φθηνά άμα θέλεις! Η μονάδα είναι αρκετα γρήγορη. Και οι δύο κάμερες πίσω και μπρος έχουν πολύ καλή ποιότητα. Έγινε επεξεργασία 13 ώρες πριν από f117
ronin13 12 ώρες πριν Author #10 12 ώρες πριν (edited) Αφού έκανα login δουλεψαν κανονικα... Η Hizpo είναι συμβατή με τα χειριστήρια του τιμονιου; Έγινε επεξεργασία 12 ώρες πριν από ronin13 1
f117 10 ώρες πριν #12 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Αφού έκανα login δουλεψαν κανονικα... Η Hizpo είναι συμβατή με τα χειριστήρια του τιμονιου; Και άλλη μάρκα που έχω βάλει τα διαβάζει κανονικά. Μην ανχωνεσαι. Δες και κανένα βίντεο στο YouTube να πάρεις ιδεα
Recommended Posts