Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΝωρίζει καποιος να μου πεί ποια εταιρεία μπορεί να προσφέρει ιντερνετ μεσω ασύρματης κεραίας στις περιοχές του ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ?

Γνωρίζετε ιστοσελίδα  ή τηλέφωνο επικοινωνίας;

5 hours ago, tsakdim said:

ΓΝωρίζει καποιος να μου πεί ποια εταιρεία μπορεί να προσφέρει ιντερνετ μεσω ασύρματης κεραίας στις περιοχές του ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ?

Γνωρίζετε ιστοσελίδα  ή τηλέφωνο επικοινωνίας;

5g δεν παιζει να βαλεις που ειναι αρκετα αξιοπιστο?

σωστα περα απο 5g υπαρχει και starlink.

1 hour ago, GeorgeVasil said:

Για πιο λογο οχι starlink?

• 3 weeks later...

Ενδιαφερόμουν μόνον για λίγες μέρες ...δεν νομίζω να υπάρχει καποια στην περιοχή έτσι;

1 hour ago, tsakdim said:

Ενδιαφερόμουν μόνον για λίγες μέρες ...δεν νομίζω να υπάρχει καποια στην περιοχή έτσι;

για λιγες μερες hotspot 4g,5g μονο εστω και με esim

36 λεπτά πριν, το μέλος Jbelsan έγραψε:

4G/5G με eSIM — πραγματικά πιο απλό και φθηνότερο

Απλο οχι παντα.

1) Πρεπει να σιγουρευτεις οτι το 5G router υποστηριζει τις ιδιες συχνοτητες που εκπεμπει ο 5G παροχος σου.

2) Αν εισαι σε περιοχη οπου υπαρχει κοσμος, συχνα το bandwidth 'μοιραζεται' στις 5G συσκευες. (Το εχω ζησει σε εξοχικο με την CosmΟΤΕ)

Λειτουργει οπως το lite προγραμμα της Starlink.

H καλυτερη λυση το starlink mini. αγοραζεις τον εξοπλισμο μεν, αλλα το ξεκινας/κοβεις οποτε θες.

On 8/26/2025 at 11:19 AM, Jbelsan said:

4G/5G με eSIM — πραγματικά πιο απλό και φθηνότερο

ειναι μια ευκολη λυση αρκει να ξερεις οτι εχεις σημα.

On 8/26/2025 at 11:58 AM, YDinopoulos said:

Απλο οχι παντα.

1) Πρεπει να σιγουρευτεις οτι το 5G router υποστηριζει τις ιδιες συχνοτητες που εκπεμπει ο 5G παροχος σου.

2) Αν εισαι σε περιοχη οπου υπαρχει κοσμος, συχνα το bandwidth 'μοιραζεται' στις 5G συσκευες. (Το εχω ζησει σε εξοχικο με την CosmΟΤΕ)

Λειτουργει οπως το lite προγραμμα της Starlink.

H καλυτερη λυση το starlink mini. αγοραζεις τον εξοπλισμο μεν, αλλα το ξεκινας/κοβεις οποτε θες.

κατι σαν αυτο που λες εχω δει τολο.σημα 5g και καλα.αλλα πρακτικα μαλλον λογω χαμηλου bandwidth παιζεις τελειωμενο 4g. 10mbit φαση και ας εχεις σημα.ειδικα οταν ερχεται κοσμος πχ καλοκαιρι κτλ εκει να δεις ...