def Δημοσιεύτηκε Χθες στις 12:44 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 12:44 μμ (edited) Εχω την zotac 4070ti εχω την απορια , ο ανταπτορας εχει 3 8πινα και τα εχω συνδέσει και τα 3. Λειτουργεί και με 2? Έγινε επεξεργασία Χθες στις 12:54 μμ από def
tommybertsen Χθες στις 12:59 μμ #2 Χθες στις 12:59 μμ Η 4070ti έχει 285W TDP. Αυτό σημαίνει 75 από την μητρική, και από 150 το κάθε 8πινο (πάντα θεωρητικά). Τώρα γιατί εσένα ζητά 3 8πινα και τι OC model έχεις πάρει, δεν γνωρίζω Και το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι; Δεν υπάρχουν 8πινα παραπάνω από το τροφοδοτικό;
def Χθες στις 02:49 μμ Author #3 Χθες στις 02:49 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Η 4070ti έχει 285W TDP. Αυτό σημαίνει 75 από την μητρική, και από 150 το κάθε 8πινο (πάντα θεωρητικά). Τώρα γιατί εσένα ζητά 3 8πινα και τι OC model έχεις πάρει, δεν γνωρίζω Και το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι; Δεν υπάρχουν 8πινα παραπάνω από το τροφοδοτικό; Ρωταω μηπως εκανα καμία βλακεια τοσο καιρό......η κάρτα δουλεύει μια χαρά.
tommybertsen 15 ώρες πριν #4 15 ώρες πριν Δουλεύει και με τα 2, απλά έχει 3 εσένα λόγω του ότι μπορείς να κλοκαρεις και να δώσεις πιο μεγάλο power limit. Για αυτό το λόγο, θέλει τα 3. Μου έκανε εντύπωση χαχα
Recommended Posts