Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρειάζομαι μια καρέκλα να μπορεί να υποστηρίξει αρκετά κιλά (140) και έχω budget πέριξ 100€. Έχω βρεί  αυτές τις τρείς και θα ηθελα την γνώμη σας

Διάβασα πώς καλύτερα να πάρει κανείς μια non gaming chair δηλαδή μία γραφείου για καλύτερη στήριξη

1) Να προτιμήσω αυτή, λόγω του ονόματος και της υποστήριξης απο την εταιρεία ( μόνον 120 kg)

WWW.ENTOS.GR

Το κάθισμα γραφείου Flexi συνδυάζει την ευελιξία με την ποιότητα και το σύγχρονο design. Με τα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά και τον άνετο σχεδιασμό, το Flexi

2) Να προτιμήσω αυτή που είναι μεν gaming αλλά κρατά 150 kg?

WWW.E-SHOP.GR

ÊÜèå gamer ÷ñåéÜæåôáé ìéá Üíåôç êáé áîéüðéóôç êáñÝêëá gaming. Ç êáñÝêëá Avenger L áðü ôçí SKU:PER.581416

3) ή αυτή που κρατά  135 kg αλλα δεν ξέρω τι ποιοτητα έχει:

WWW.FYLLIANA.GR

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ W-19 ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΦΕ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΑΤΗΣ...

4) Η τέλος να πάρω μια απο τα ΙΚΕΑ με αυτές τις ενδείξεις;

WWW.IKEA.GR

Βρείτε MILLBERGET περιστρεφόμενη καρέκλα 70489389 στο ikea.gr. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας σήμερα!

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;

Στη θεση σου θα πηγαινα στην MARKUS του ΙΚΕΑ. 
Βεβαια ειναι λιγα τα 100 και 200ε για καρεκλα που καλειται να σηκωσει 140κ ατομο.