serpico75 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Στο Android, σε What's up, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τηλεφωνητή, επειδή δε θέλω να χάνω κλήση όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο, είχα καλέσει εξυπηρέτηση πελατών, και από κει ενεργοποίησαν να λαμβάνω σχετικό sms (χωρίς να ενημερώνεται σχετικά αυτός που με κάλεσε - έτσι το θέλω) Κάτι ανάλογο θέλω και όταν η γραμμή είναι κατειλημμένη. Δηλαδή ταυτόχρονα: α. Χωρις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή β. Ο καλών να ακούει "Η γραμμή είναι κατειλημμένη παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα (και δεν ενημερώνεται ότι θα ενημερωθώ για την κλήση) γ. Είτε με sms είτε με ενημέρωση κλήσης (δε με χαλάει με ποιον τρόπο) να ενημερωνομαι σχετικά για την κλήση Έψαξα για MMI codes, αλλά δεν βρήκα κάτι. Κάλεσα υποστήριξη πελατών, και είπαν ότι, αν και What's up καρτοκινητό, μπορεί να γίνει. Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνουν από κει. Θυμάμαι παλαιότερα, από υποστήριξη πελατών, κάποιος (ίσως) πιο μπασμενος στα πράγματα, μου είχε πει πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενεργοποίηση τηλεφωνητή. Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Χρειάζεται οπωσδήποτε τηλεφωνητής γι' αυτό;
Recommended Posts