ennia Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν Καλημερα και καλες γιορτες σε ολους, εχω το samsung a56s 5g 2 μηνες, μεχρι τωρα το λειτουργούσα με vodafone και πριν 10 μερες πηγα στην cosmote. απο αυτη τη στιγμη και μετα το σημα απο 5 γραμμες που ειχα πηγε στο μηδεν. βγαζει κληση με το ζορι το ιντερνετ δεν ανοιγει σελιδες τις περισσοτερες φορες. πηγα αλλαξα σιμ αλλα παλι το ιδιο, και απο τον cosmote μου λενε οτι η συνδεση λειτουργει κανονικα. με φιλο μου που εχει cosmote διπλα διπλα αυτος εχει 5 γραμμες εγω με το ζορι φτανω τις 2. ποτε περισσοτερες. εχει τυχει σε κανεναν αυτο? υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν παει το μυαλο μου?
BloodMage 7 ώρες πριν #3 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος ennia έγραψε: υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν παει το μυαλο μου? στις ρυθμισεις του κινητου σου, εκει που κανεις factory reset settings, εχει και μια επιλογη που λεει reset network and bluetooth settings. Αυτο ουσιαστικα κανει reset το mobile network, wifi και bluetooth settings. Δοκιμασε το μια δεν θα σου διαγραψει κατι.
BloodMage 7 ώρες πριν #5 7 ώρες πριν το μονο που μενει ειναι να βαλεις την σιμ σου σε αλλη συσκευη μηπως εχει προβλημα η συσκευη σου
ennia 7 ώρες πριν Author #6 7 ώρες πριν το εκανα παλι δεν αλλαξε κατι παλι δεν ειχε σημα δεν εχει το κινητο μου κατι
ennia 7 ώρες πριν Author #8 7 ώρες πριν με vodafone ημουν φουλ παντου. μηπως αν εβαζα χειροκινητα τις ρυθμισεις . μηπως με eSIM ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?
BloodMage 7 ώρες πριν #9 7 ώρες πριν αποτι εχω καταλαβει (διορθωσε με αν κανω λαθος) η σιμ που εχεις τωρα της Cosmote σε αλλη συσκευη παλι δεν ειχε σιμα. Ενω η δικια σου συσκευη με αλλη σιμ (voda) ειχε φουλ σημα αν εχω καταλαβει σωστα, καποιο θεμα εχει η σιμ της cosmote.
ennia 7 ώρες πριν Author #10 7 ώρες πριν αυτο ισχυει ακριβως. πηγα και αλλαξα σιμ αλλα παλι τα ιδια. και μου λενε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τη συνδεση μου
BloodMage 6 ώρες πριν #11 6 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: αυτο ισχυει ακριβως. πηγα και αλλαξα σιμ αλλα παλι τα ιδια. και μου λενε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τη συνδεση μου θα αρχισω να πιστευω στα φαντασματα. παιζει καποια ασυμβατοτητα με την συσκευη σου και την cosmote? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ennia 6 ώρες πριν Author #12 6 ώρες πριν samsung 400 ευρω τηλεφωνο ειναι .... δεν ειναι κορεατικο. τι να πω
BloodMage 6 ώρες πριν #13 6 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: samsung 400 ευρω τηλεφωνο ειναι .... δεν ειναι κορεατικο. τι να πω μην ανησυχεις, και γω πηρα oneplus 13 με κοντα 900ε απο κοτσοβολο ουτε καν σκρουτζ και η cosmote δεν υποστηριζει την συσκευη για 5G, γελανε και οι πετρες. βεβαια υπαρχει τροπος να το ενεγοποιησω
ennia 6 ώρες πριν Author #14 6 ώρες πριν λοιπον μιλησα με το τεχνικο τμημα.... απενεργοποίησε και ενεργοποιησαι την υπηρεσια wifi calling και αμεσως το σημα πηγε 5 γραμμες φουλ... αυτο το εκανα και εγω απο τις ρυθμισεις του κινητου αλλα δεν αλλαζε κατι μολις εκανα επανεκκινηση και μαντεψε....χαθηκε το σημα παλι...χααχαχαχαχ 1
cabdik 6 ώρες πριν #15 6 ώρες πριν (edited) 12 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: λοιπον μιλησα με το τεχνικο τμημα.... απενεργοποίησε και ενεργοποιησαι την υπηρεσια wifi calling και αμεσως το σημα πηγε 5 γραμμες φουλ... αυτο το εκανα και εγω απο τις ρυθμισεις του κινητου αλλα δεν αλλαζε κατι μολις εκανα επανεκκινηση και μαντεψε....χαθηκε το σημα παλι...χααχαχαχαχ μεγειες την COSMOTE................!! δεν σου αρεσε η VODA....??? απο τοτε που ηταν ΟΤΕ μεχρι προσφατα που εγινε Τelekom, εχει παρει κατηφορο.........!!! ουτε σημα σε κινητα πλεον, ουτε ιντερνετ σε επαρχια.....!!! χαλια μαυρα.....! τωρα πρεπει να ψαχνεις σε καθε περιοχη ποιος ειναι ο καλυτερος παροχος.....!!! Έγινε επεξεργασία 5 ώρες πριν από cabdik
BloodMage 2 ώρες πριν #16 2 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος cabdik έγραψε: δεν σου αρεσε η VODA Μην ανησυχεις VODIA ειναι και εκει 1
Recommended Posts