def 15 ώρες πριν Author #21 15 ώρες πριν Εξακολουθεί να μην με αφήνει να κάνω φορματ λέγοντάς οτι δεν τειρω τα spec , ενω η λειτουργεια του τηλεφώνου για αλλαγή pin δεν λειτουργεί....συμβαίνει μονο σε μένα?
panoc 13 ώρες πριν #22 13 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος def έγραψε: Εξακολουθεί να μην με αφήνει να κάνω φορματ λέγοντάς οτι δεν τειρω τα spec To προγραμματακι απο την MS που εστειλα σε προηγουμενο μηνυμα το ετρεξες; Συνηθως δινει πιο αναλυτικες πληροφοριες. 2 ώρες πριν, το μέλος def έγραψε: ενω η λειτουργεια του τηλεφώνου για αλλαγή pin δεν λειτουργεί....συμβαίνει μονο σε μένα? Δε μπορω να σε βοηθησω, δε εχω ποτε online λογαριασμο... 1
def 13 ώρες πριν Author #23 13 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος panoc έγραψε: To προγραμματακι απο την MS που εστειλα σε προηγουμενο μηνυμα το ετρεξες; Συνηθως δινει πιο αναλυτικες πληροφοριες. Δε μπορω να σε βοηθησω, δε εχω ποτε online λογαριασμο περασα τα 10 και λέω να κάνω αναβάθμιση σε 11. Υποτιθεται οτι η μητρική μου εχει Tpm
panoc 12 ώρες πριν #24 12 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος def έγραψε: περασα τα 10 και λέω να κάνω αναβάθμιση σε 11. Υποτιθεται οτι η μητρική μου εχει Tpm περνα το προγραμματακι που στειλα εδω και κοιτα τι σου λεει 1
def 6 ώρες πριν Author #25 6 ώρες πριν Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου! Περασα τα 10 και μετα τα 11 και εγινε το φορματ κανονικά.
Recommended Posts