Jump to content

panoc

Premium Members
  • Posts

    5.729
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by panoc

  1. half duplex για να μη μπορει να στειλει/λαβει ταυτοχρονα..... οτι πρεπει για να "πνηξεις" τη γραμμη.
  2. Εξαραταται το δισκο, οι 16TB exos που εχω ξεκινανε απο τα 260 και καταληγουν στα οποτε σιγουρα τερματιζουν το 1000αρι για πλακα ενω εαν ειναι σε τιποτα raid απλα τερματιζουν και το 2.5G το θεμα με το 2.5G ειναι οτι οταν κανεις μεταφορες δε γονατιζει το δικτυο ή/και εαν υπαρχουν 2 υπολογιστες που ζητανε data να εχουν -εφοσον δεν ειναι στο ιδιο δισκο- ταχυτητες καλυτερες και εαν ηταν μονοι τους σε 1000αρι.
  3. εχω 2.5G και απλο ταπεινο cat5.e στα 40+ μετρα, στα ιδια καλωδια δουλυει και 5αρι αλλα το κοστος ξεφευγει.
  4. panoc

    Star Citizen

    Όλα τα άλλα είναι τελειωμένα.
  5. panoc

    Mini PC κάτω των 300€

    εχει full hw acc, σε blue-ray 4Κ rip και mpc-be επαιζε μια χαρα, φυσικα χωρις madvr.
  6. panoc

    Mini PC κάτω των 300€

    Εχω το συγκεκριμενο για το σαλονι, κανει τα παντα και ακομα περισσοτερα απο αυτα που θες
  7. panoc

    Διέρρευσαν υποτιθέμενα benchmarks Intel Core i9-14900KS - έως 6,20 GHz και ισχύς 410W

    Αυτό που τα καινούργια καταναλώνουν λιγότερο αποδίδοντας το ίδιο ή καλύτερα έχει χρόνια που έχει καταργηθεί ε;
  8. panoc

    Ανέκδοτα & Αστεία

    0-02-05-99d9126ef871bb1747e38ae7df5310e9613a5a138294a7927b4d4866d67ecabe_a1d6b889da57496a.mp4 ζημια, χοντρη ζημια...
  9. panoc

    Security/privacy news

    Μονο απο chome ε? μπαρμπουτσαλα. Θα κατσω να δοκιμασω το rustdesk αν και για να παιξει οπως λενε γρηγορα σωστα πρεπει να στησεις δικο σου σερβερ και ο "πελατης" να κανει 2-3 αλλαγες στο client προγραμμα οποτε μαλλον ειναι no-go για τη πλειοψηφια των περιπτωσεων.
  10. panoc

    Brave vs Chrome

    Τραβά screenshot και κοίτα με color picker, εάν σου παίζει σωστά είσαι άρχοντας. Εγώ επίσης με καλιμπρες αλλά βάζω στο Ps αλλά βγάζει ο Chrome, όπως ςρπισης στη πλειοψηφία των μηχανάκιων που είναι χωρίς προφίλ και τα λοιπά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις διαφορά ακόμα και να υπάρχει γιατί η μετατόπιση είναι μικρη, αλλά μπορείς να το τσεκάρεις 100% με ss σε γνωστό χρώμα και color picker. Πχ φτιάξε με PS η paint.net εάν δεν έχεις PS ένα πάτερν σώσε το σαν png και ανοιξε το με chrome, τραβα ss και με το color picker κοίτα εάν είναι το ίδιο με το αρχικό.
  11. panoc

    Brave vs Chrome

    Υποτίθεται αλλά δεν.φτιαχνω εικόνα στο PS σε sRGB παίζει παντού σωστά εκτός από το chromium. Έπρεπε να είναι ενεργό από default, ακομα και σήμερα η πλειοψηφία των μόνιτορ που είναι χωρίς προφίλ και οδηγούς τι να παίξει καλά; . Αλλά και να έχουν προφίλ και ιδηγιτς σπάνια παίζουν καλά με τον chrome.
  12. panoc

    Brave vs Chrome

    Ναι είναι θέμα το color space... Η αλεπού καλή και προσωπικά δε καταλαβαίνω διάφορες σε ταχύτητα από άλλους browser, αλλά άπαξ και συνηθίσεις το font rendering στην αλεπού όλα τα άλλα θα σου φαίνονται ξεπλυμενα
  13. Που τι πως ποτέ γιατί; περισσότερες πληροφορίες;
  14. panoc

    Brave vs Chrome

    Ολα καλα στα chromium αλλα σα το font rendering της αλεπους δεν εχει οπως επισης για καποιο ΗΛΙΘΙΟ λογο -εδω και χρονια- ολα τα chrome εχουν λαθος color space με αποτελεσμα να βλεπουμε λαθος χρωματα στις φωτογραφιες και οπου υπαρχει χρωμα, πρεπει χειροκινητα να βαζουμε sRGB στο ://flags/#force-color-profile . Αυτα και το customization του ff δε με αφηνουν να φυγω με τιποτα
  15. panoc

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Και τι πειραζει αμα τους παρουν με τις πετρες αλλα τα $$$$$ ερχονται ;
  16. panoc

    Πρόβλημα με LAN στο καινούριο pc!

    Τους οδηγους απο τη tplink που εβαλα πιο πανω τους δοκιμασες;
  17. panoc

    Πρόβλημα με LAN στο καινούριο pc!

    Οι preinistall ειναι για να τους φορτωσεις πριν την εγκατασταση για να δει το λειτουργικο τη καρτα, οι ιδιοι οδηγοι ειναι. Δοκιμασε και τους drivers απο το σιτε της tplink https://www.tp-link.com/us/support/download/tx201/ ειναι μεσα στο φακελο "TX201(UN) 1.0 Windows driver.rar\Windows Driver\Archer TX201\Driver_files\Windows\"
  18. Εδω τα πολυμηχανηματα αρνουνται να σκαναρουν αμα εχει τελειωσει το μελανι το account σε χαλασε ;
  19. panoc

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    Εχω 2 παρομοια απο αλλη εταιρια και ειναι πραγματικα κουκλακια + οτι χωρανε παντου
  20. panoc

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    Ξερω οτι το custom ειναι αλλο πραμα αλλα κοιτα αυτο Επισης εαν σε ενδιαφερουν τα sata η μητρικη που εβαλες 1 παιρνει κανονικα, το skroutz λεει λαθος οτι παιρνει 4.
  21. Mα σου ειπα και νομιζω οτι το ειπαν και οι αλλοι, γιατι ειναι προαιρετικα τωρα, σε λιγο δε θα ειναι απο κανεναν. Το ειπαν ηδη θα εχεις συνδρομη να ανοιξεις το ψυγειο. Ολα εκει πανε, τουλαχιστον στα της τεχνολογια ολα στη συνδρομη. Αληθεια δυσκολευομαι πολυ να κααταλαβω γιατι δε το βλεπεις. Θα ησουν πιο αριστερος εαν εβλεπες πιο μακρυα Θελει θυσιες η ζωη Βρισκω αστειες και επικυνδινες τοσο τις συνδομες σε εκτυπωτες οσο και τις συνδρομες στη mercedes που κανουν σιγα σιγα δρομο για ορεξεις.
  22. Tωρα, οταν δουν οτι τελικα τα θυματα καταναλωτες τελικα αγοραζουν συνδρομες ποσοι νομιζεις οτι θα μεινουν εξω απο το χορο ; Πραγματικα διαβαζοντας αυτα που γραφεις κατα καιρους σε ειχα οτι βλεπεις μακρυα με μια πιο αριστερη/ανρθωπιστικη ματια αλλα τελικα το συμφερον ειναι συμφερον.
  23. LOL ειρωνεια ηταν....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.