def Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν (edited) Θέλω να συνδεσω την AE-9 σε ηχομπαρα GS5 . Η ηχομπαρα εχει υποδοχη Οptical και aux.Θέλω να χρήσιμοποιησω την aux μπορω?Η κάρτα εχει υποδοχη front left-right,rear,center/subwoofer,optical out και in. Το Audio Control Module της κάρτας εχει εξοδο Aux in (left-right). Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από def
YDinopoulos 1 ώρα πριν #2 1 ώρα πριν Στο PCI bracket, εχει τα Left-Right RCA. Θα παρεις ενα 3.5 jack <-> RCA κλασικο... Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR EDIT: Εχω την ιδια μπαρα στο laptop σπιτι. Γιατι δεν την βαζεις με το USB-C ?
def 1 ώρα πριν Author #3 1 ώρα πριν 22 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Στο PCI bracket, εχει τα Left-Right RCA. Θα παρεις ενα 3.5 jack <-> RCA κλασικο... Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR EDIT: Εχω την ιδια μπαρα στο laptop σπιτι. Γιατι δεν την βαζεις με το USB-C ? Γιαννη συγνωμη,εννοεισ να την συνδεσω με το usb της ηχομπαρας στην μητρικη απευθειας?
YDinopoulos 1 ώρα πριν #4 1 ώρα πριν Just now, το μέλος def έγραψε: Γιαννη συγνωμη,εννοεισ να την συνδεσω με το usb της ηχομπαρας στην μητρικη απευθειας? Ναι Λευτερη. Η μπαρα που εχουμε δεν εχει και τρομερη ποιοτητα. Ειτε την βαλεις μεσω της AE-9 ειτε απευθειας στην μητρικη, ο ηχος θα ειναι 100% ο ιδιος. Στο λεω γιατι εχω κανει παρομοια 'εμμεση' συνδεση με την X4 που εχω και δεν ειχε διαφορα. Συμπερασμα = βαλτην κατευθειαν, να γλιτωσεις 2 points of failure! 1
def 57 λεπτά πριν Author #5 57 λεπτά πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Ναι Λευτερη. Η μπαρα που εχουμε δεν εχει και τρομερη ποιοτητα. Ειτε την βαλεις μεσω της AE-9 ειτε απευθειας στην μητρικη, ο ηχος θα ειναι 100% ο ιδιος. Στο λεω γιατι εχω κανει παρομοια 'εμμεση' συνδεση με την X4 που εχω και δεν ειχε διαφορα. Συμπερασμα = βαλτην κατευθειαν, να γλιτωσεις 2 points of failure! Σε ευχαριστω ! 1
panoc 49 λεπτά πριν #6 49 λεπτά πριν Εφοσον παρακαμπτεις της SB, μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις το optical της ηχομπαρας ειτε συνδεοντας στο optical της μητρικης ειτε στην SB (αν εχει). Ετσι θα χρησιμοποιεις το DAC της ηχομπαρας που θαρρω θα ειναι καλυτερο απο το DAC της μητρικης και εαν συνδεθει με την SB μπορει (δε ξερω) να μπορεις να περασεις και κανα εφε.
Recommended Posts