iseeklife Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Γεια σας . Θέλω να μοιραστώ κάποιες αληθινές ιστορίες που βίωσα κατα τη διάρκεια του 20χρονου αγώνα μου στο warcraft 3 the frozen throne. Ιστορία πρώτη και καλύτερη . Τελευταία μέρα πριν πάρω σύνταξη από το warcraft 3 frozen throne ,με έβγαλε να παίξω με τον δεύτερο καλύτερο human παγκοσμίως τον tod . Το όνομα του είναι yoan merlo . Nα μην σας τα πολυλογώ έχοντας παίξει 5000 παιχνίδια σε 20 χρόνια ,με νίκησε εύκολα χωρίς να κουραστεί . Δεν με νίκησε με απορόφησε .τον έκλεβα κιόλας γιατί έβλεπα απευθείας το stream του. Και ένα δεύτερο έκανα ακριβώς τα ίδια σε έναν άλλο αντίπαλο και δεν έπιασε. Ιστορία δεύτερη για αγρίους και σπασίκλες. Έπαιξα με ένα μέτριο αντίπαλο από την ευρώπη. Για εγωιστικούς λόγους δεν παραιτήθηκα από το παιχνίδι ενώ μου είχε μείνει μισό κτίριο. Ακούστε τι έκανε ο άθλιος . Αντί να μου σπάσει το κτίριο νταηλίκι και με νικήσει ,περίμενε 24 ώρες με το πι σι ανοιχτό για να παραιτηθώ εγώ . Τελικά παραιτήθηκα. Τότε το disconnect μέτραγε για ήτα. Τότε βίωσα τι σημαίνει να παρασυρθείς σε ένα πόλεμο που δεν γνωρίζεις που θα βγάλει. Ιστορία τρίτη έχω αντιμετωπίσει πολλούς μετριοκαλούς . Ένας με ανώτερη φυλή από εμένα με χτύπησε μόνο με τα απαραίτητα και έφυγε. Δεν παρασύρθηκε σε άσκοπες συμπλοκές . Ιστορία τρίτη Έχω περάσει από το σύνδρομο του χαρτοπαίχτη. Μια μέρα έπαιζα 12 ώρες συνεχόμενα για κερδίσω τα χαμένα. Αυτά . Καλή συνέχεια .
Recommended Posts