psyber Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Ασύλληπτη τιμή για την ποιότητα... Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 1
tommybertsen Αύγουστος 26 #2 Αύγουστος 26 1 ώρα πριν, το μέλος psyber έγραψε: Ασύλληπτη τιμή για την ποιότητα... Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Παρήγγειλα ένα να υπάρχει 1
psyber Αύγουστος 26 Author #3 Αύγουστος 26 8 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Παρήγγειλα ένα να υπάρχει Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει θα εκπλαγείς θετικά. Μιλάμε για ποντίκι του 60άρικου. Το xm2 το μαρκετάρει για μεγαλύτερα χέρια αλλά εμένα δε μου ταίριαξε και πήρα το op1 το οποίο δεν αλλάζω με τίποτα. Είναι αμφότερα πολύ ποιοτικά αλλά το ποιο θα σου ταιριάξει είναι θέμα προτίμησης. Στα 18 ευρώ, άστο να υπάρχει όπως λες... 1
tommybertsen Αύγουστος 27 #4 Αύγουστος 27 Έχω " ξεμείνει " με το model o από glorious σκέψου. Ακόμα κρατάει ! Βέβαια δεν είναι ότι παίζω competitive πλέον αλλά , ακριβώς αυτό, σε τέτοια τιμή, κρίμα θα ήταν να το αφήσω 1
tommybertsen 5 ώρες πριν #5 5 ώρες πριν εννοείται πως ήταν too good to be true όλο αυτό Για άλλη μια φορά , visionstudio. Δεν απογοητεύει να απογοητεύσει Επόμενη τιμή είναι 32€ οπότε δεν ξέρω πως θα δράσει το Σκρουτζ. 1
tommybertsen 2 ώρες πριν #7 2 ώρες πριν Η κατάληξη θα είναι ακύρωση κι επιστροφή χρημάτων. Επόμενο βασικά έχει 28€ και πάλι απ' το ίδιο κατάστημα όπου πάλι το ίδιο θα γίνει (το περίμενα πραγματικά, έχω παρόμοια εμπειρία απ' το ίδιο κατάστημα ΤΡΕΙΣ φορές , αλλά είπα μήπως διορθώθηκαν, πραγματικά πλασματική βαθμολογία στο Skroutz)
Recommended Posts