Jump to content



ASUS A8V-Deluxe/επιλογή μνήμης


cnemo

Recommended Posts

Χαιρετώ το Forum.Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή Μνήμης. Το σύστημα που φτιάχνω αποτελείται από ASUS A8V-Deluxe (REV.2.)+ AMD Venice (1.8Ghz).Το πρόβλημα μου είναι η επιλογή μνήμης. Δυστυχώς για μένα το ποσό για RAM που τώρα μπορώ να διαθέσω είναι 60-70 euros. ’ρα ψάχνω για 2x256.Το θέμα είναι ότι αυτά που διαβάζω για timings, default voltages, κτλ. με έχουν μπερδέψει λίγο. Μιας και λοιπόν δεν θέλω να επέμβω στη mobo ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή, που μου δίνει τη μεγαλύτερη δυνατότητα για OC με αυτά τα χρηματα;Ποια η γνώμη σας για τις GEIL (60 euros από e-shop);

Link to comment
Share on other sites

εχω τη συγκεκριμενη μητρικη κανα χρονο τωρα και οι μονες μνημες που δουλεουν τελεια και κλοκαρισμενες για μενα ειναι tccd τωρα δεν ξερω αν μπορεσεις να βρεισ tccd στα λεφτα που διαθετεις αλλα σιγουρα θα ειναι μια τιμια αγορα!

Link to comment
Share on other sites

Έχω και εγώ την συγκεκριμένη μητρική και με 2 ζευγάρια που δοκίμασα

OCZ PC3500 EL (winbond ch5) και Corsair twinx1024-4400C25PT (tccd based) παίζει μιά χαρά.

Απλά πρόσεξε την επιλογή στο bios 2T Command να είναι disabled.

:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.